Θετικά κρούσματα από τα rapid test στο Γέρι-Πέραν των 450 δειγματοληπτικών ελέγχων

Πέραν των 450 δειγματοληπτικών ελέγχων με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) διενεργήθηκαν την Παρασκευή στο Δήμο Γερίου, σύμφωνα Δήμαρχο Νεόφυτο Παπαλαζάρου, ο οποίος δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι από τη δειγματοληψία εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα.

Ωστόσο, ανέφερε πως δεν γνωρίζει τον αριθμό των θετικών κρουσμάτων και ότι θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση αργότερα το Υπουργείο Υγείας.

Στο μεταξύ, ο δειγματοληπτικός έλεγχος με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου άρχισε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα στις 17:00.

Ο Δήμαρχος Γερίου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η προσέλευση ήταν μαζική και σήμερα, για να προσθέσει πως ο δειγματοληπτικός έλεγχος διεξήχθη ομαλά και ο κόσμος περίμενε -όπως και χθες- υπομονετικά στη σειρά, τηρώντας τις αποστάσεις.

«Η ροή του κόσμου ήταν μεγάλη και πραγματικά θέλω να συγχαρώ τον κόσμο», ανέφερε.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Υποβολή δηλώσεων ζημιάς για τους πληγέντες παραγωγούς-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας
Καταγγέλλει εμπρησμούς και στην Ορούντα ο Λογγίνος-«Θεάθηκε αυτοκίνητο να βάζει τρεις εστίες»
Μαρτυρία για τη φονική πυρκαγιά-«Ξεκίνησε από τον δρόμο προς το Άρσος, όχι από τον ποταμό ή από τον σκουπιδότοπο»
Καταστράφηκαν 400 πάσσαλοι της ΑΗΚ από την πυρκαγιά-Εγκαταστάθηκαν γεννήτριες σε επτά κοινότητες
Ζημιές σε 191 κατοικίες, κάηκαν 120 οχήματα-Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών στην ορεινή Λεμεσό (pics)
Παραμένει στα ύψη ο υδράργυρος, σε ισχύ πορτοκαλί προειδοποίηση-Κόκκινος συναγερμός για πυρκαγιές
Τρεις άμαχοι νεκροί σε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
Πάνω από 20 νεκροί σε επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
LIVE: Περιπολίες της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες για κλοπές σε σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές
Η φωτιά που έσβησε την ελπίδα και οι δηλώσεις Χαρτσιώτη-Παναγιώτου που «αναζωπύρωσαν» τις αντιδράσεις