Ζητά συνάντηση με τον Πρόεδρο η Επιτροπή Ελεύθερων Ακριτικών και Ημικατεχόμενων Δήμων

Συνάντηση με την Επιτροπή Ελεύθερων Ακριτικών και Ημικατεχόμενων Δήμων για συζήτηση της διάνοιξης και άλλων οδοφραγμάτων, αναμένει από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο Δήμαρχος Δερύνειας και Πρόεδρος της Επιτροπής Αντρος Καραγιάννης.
 
Στην επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ημερομηνίας 2 Ιουνίου 2020 ο κ. Καραγιάννης αναφέρεται στη συνεδρία που είχε η Επιτροπή «στις 11 Μαρτίου 2020, όπου συζητήθηκε το θέμα κλεισίματος των οδοφραγμάτων και η προοπτική διάνοιξης τους» έχοντας υπόψη την πανδημία του κορωνοϊού.
 
Ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη όπως διευθετήσει «συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής Ελεύθερων Ακριτικών και Ημικατεχόμενων Δήμων για συζήτηση τόσο του κλεισίματος των οδοφραγμάτων θέματος, λόγω κορωνοϊού, αλλά και της διάνοιξης άλλων οδοφραγμάτων όπως του Πυροΐου, της Πύλης Αμμοχώστου και Πύλης Πάφου στη Λευκωσία».
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Αντρος Καραγιάννης αναφέρει ότι «μέχρι σήμερα ακόμα δεν έχουμε πάρει απάντηση στην επιστολή που αποστείλαμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ορίσει συνάντηση με τα μέλη της Επιτροπής». Υπάρχουν, ακόμα οδοφράγματα που είναι κλειστά λόγω των μέτρων του κορωνοϊού και δεν γνωρίζουμε πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις θα ανοίξουν, είπε.
 
Ταυτόχρονα, συνέχισε, «υπάρχουν οδοφράγματα μεταξύ των οποίων τα οδοφράγματα Πυροϊου και Κοκκίνων που εδώ και χρόνια ζητείται η διάνοιξη τους χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα με τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών να διαμαρτύρονται για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση».
 
Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Το 13% των εργαζομένων απουσίασαν από τη δουλειά λόγω ψυχολογικής πίεσης-Τι δείχνει έρευνα στην Κύπρο
Πώς απαντά ο Δήμος Λευκωσίας για τις αυξήσεις στην Έγκωμη-«Εγκρίθηκαν συντριπτικά, όχι ελαφρά τη καρδία»
Στο τελικό στάδιο η διαβούλευση για το νομοσχέδιο για το επίδομα τέκνου, καθυστέρηση για το μονογονεϊκό
«Ο Θεός αργεί, αλλά δεν ξεχνά»-Ξεσπά η οικογένεια της Ζενέιντα που κάηκε ζωντανή από τον γείτονά της
Σε πέραν των 300 σχολείων τα απειλητικά email-Στάλθηκαν και σε άλλες χώρες παρόμοια μηνύματα
Μεθυσμένος τελωνειακός στην Ιαπωνία έχασε έγγραφα με πληροφορίες για πάνω από 100 ύποπτους
Πέντε συγκεκριμένες προτάσεις κατέθεσε ο Πρόεδρος στη Ντι Κάρλο-Πώς απαντά στον αδιάλλακτο Ταταρ
Χαλαζόπτωση και ομίχλη προκαλούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο-Συστήνει προσοχή η Αστυνομία
Συγκεκριμένα κίνητρα για αύξηση αιγοπρόβειου γάλακτος για το χαλούμι-«Δεν θα φέρει αποτέλεσμα από τη μία μέρα στην άλλη»
Σηκώνει τα χέρια ψηλά η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτών για τις χρεώσεις στους ΤΑΚΑΤΑ-Μεγάλο νομοθετικό κενό