Ακυρώθηκε η Ολομέλεια της Βουλής-Βουλευτές ήρθαν σε επαφή με τον υπουργό Γεωργίας

Λόγω επαφής βουλευτών με τον υπουργό Γεωργίας, ακυρώθηκε η Ολομέλεια της Βουλής, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 16:00 το απόγευμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναβλήθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο-Σε καραντίνα υπουργοί

Αριθμός βουλευτών, όπως πληροφορείται ο REPORTER, βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, γεγονός το οποίο καθιστά αδύνατη την διεξαγωγή της Ολομέλειας. Οι εν λόγω βουλευτές, ήρθαν σε επαφή κάποιοι με τον υπουργό Γεωργίας και κάποιοι με άλλους υπουργούς που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό. Ο υπουργός Γεωργίας παρέστη πριν από δύο ημέρες στην επιτροπή Γεωργίας της Βουλής. 

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα ακυρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς εντοπίστηκε θετικός στον ιό ο υπουργός Γεωργίας, Κώστας Καδής.

Σε αυτοπεριορισμό τέθηκαν επίσης, και οι υπουργοί Εσωτερικών και Μεταφορών, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τον υπουργό Γεωργίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Επανεκλέγηκε στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου-Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα
Στην Επιτροπή Οικονομικών η αποκρατικοποίηση του ΧΑΚ-«Ειλημμένη πολιτική απόφαση»
Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Παρακολουθεί την κατάσταση η Κυβέρνηση
Ξεκαθαρίζει το Λονδίνο για τις Βάσεις Ακρωτηρίου-«Δεν υπήρξε αίτημα από ΗΠΑ για βοήθεια»
Με απευθείας εκλογή ΓΓ ΑΚΕΛ ολοκληρώνεται συνέδριο κόμματος-Δεν αναμένεται αμφισβήτηση Στεφάνου
Ξεκάθαρο μήνυμα Πάλμα-«Η Κύπρος δεν πρόκειται να γίνει ορμητήριο πολεμικών επιχειρήσεων»
Αυτή είναι η νέα Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ
Η φημολογία για ανασχηματισμό, το κατάλληλο timing και οι εκτιμήσεις για τα πρόσωπα
Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ