Επηρεάζεται και δεύτερο σημείο δειγματοληψίας λόγω της κακοκαιρίας στη Λεμεσό
15:23 - 19 Νοεμβρίου 2020

Άλλο ένα σημείο δειγματοληψίας στη Λεμεσό, που εμπίπτει στο πρόγραμμα ελέγχου των εργαζομένων, επηρεάζεται από την κακοκαιρία.
Συγκεκριμένα λόγω καταρρακτωδών βροχών στην Γερμασόγεια, το σημείο δειγματοληψίας για το πρόγραμμα ελέγχου των εργαζομένων δεν θα λειτουργήσει τις υπόλοιπες ώρες σήμερα.
Αύριο θα τοποθετηθούν τέντες, ώστε να επαναλειτουργήσει για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Συνεπώς, στη Λεμεσό συνεχίζουν για σήμερα το απόγευμα να λειτουργούν το σημείο δειγματοληψίας στη Λαϊκή Αγορά Επαμεινώντα (μέχρι τις 6 μ.μ.) και στον Χώρο Στάθμευσης Αθλητικού Κέντρου «Σπύρος Κυπριανού» (Παλαί ντε Σπορ), μέχρι τις 7 μ.μ.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω των καιρικών συνθηκών το σημείο δειγματοληψίας στον χώρο στάθμευσης του πρώην Πισσαρίδη, δεν λειτούργησε σήμερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Καταρτίστηκε πλάνο εμβολιασμού στην Κύπρο-Παραγγέλθηκαν πάνω από ένα εκ. εμβόλια
- Ματαιώθηκαν λόγω βροχών οι δειγματοληψίες στο χώρο στάθμευσης Πισσαρίδη
- Απεβίωσε ακόμη μία ασθενής με κορωνοϊό από το Σωκράτειο που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς
