Ώρες αγωνίας για ανήλικη που εξακολουθεί να ελλείπει από την οικία της (pic)

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην Λεμεσό, από τις 9.30 το πρωί της Δευτέρας, 9 Νοεμβρίου, 2020, η Ράνια Έκκο, 14 ετών, από την Λεμεσό.
 
Η 14χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με μακριά καστανά μαλλιά και φέρει σκουλαρίκι στο φρύδι, στη μύτη και στη γλώσσα. Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρο φούτερ και παπούτσια άσπρου και μαύρου χρώματος.
 
Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δειτε Επισης

Επανήλθε το Άλμα, ζητά από Πρόεδρο να καλέσει σε παραίτηση Σαββίδη και Αγγελίδη-Παραπέμπει στην απόφαση Ρίκκου
Μετέφεραν χιλιάδες «μαϊμού» προϊόντα με πλοίο από την Ελλάδα στη Λεμεσό
Έσπασαν το δάκτυλο αστυνομικού στην Αγία Νάπα γιατί τους έκανε συστάσεις για τη συμπεριφορά τους
Είχε γίνει καταγγελία και τους παρέπεμψε στο Κτηματολόγιο η Αστυνομία-Νέες πληροφορίες για την απόπειρα φόνου
Επιχείρησαν να πετάξουν με λαθραία τσιγάρα και κατέληξαν με χειροπέδες-Εντοπίστηκαν και σε οικία στη Λεμεσό
Αναμένει έρευνα για τη φωτιά στο βαν το ΥΠΑΜ-«Γίνεται για 11 χρόνια το σχέδιο διακίνησης εθνοφρουρών, γίνονται έλεγχοι»
Εν κινήσει μοτοσικλέτα τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεμεσό-Επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα η φωτιά
Διασώθηκε γυναίκα που τραυματίστηκε σε παραλία-Σκάφος της Λιμενικής την παρέδωσε σε ασθενοφόρο
«Το συμβάν χρήζει εις βάθος διερεύνησης, η ΕΦ είναι πολύτιμη να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν»
Κατασχέθηκαν 80 συσκευασίες με ελεγχόμενες ουσίες από υποστατικό στη Λάρνακα