Επιμένει για νοθεία στις εκλογές ο Τραμπ-«Ο χρόνος θα δείξει ποιος θα αναλάβει την προεδρία»

Ο χρόνος θα δείξει ποιος θα αναλάβει την εξουσία τον Ιανουάριο, δήλωσε απόψε ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
 
Στις πρώτες, επίσημες δηλώσεις που έκανε σχεδόν μία εβδομάδα αφότου όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα προέβλεψαν την ήττα του στις εκλογές, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος τόνισε ότι η δική του κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιβάλει lockdown στις ΗΠΑ, υπό οποιαδήποτε συνθήκη.
 
Αναφερόμενος στο εμβόλιο για τον νέο κορωνοϊό, είπε ότι αναμένει ότι θα είναι διαθέσιμο για όλον τον πληθυσμό τον Απρίλιο. Εκτίμησε επίσης ότι θα δοθεί «πάρα πολύ σύντομα» η έγκριση για τη χρήση του εμβολίου της εταιρείας Pfizer.
 
Σκέφτεται να πάει σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στην Ουάσινγκτον!
 
Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει τη νίκη του αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν, δήλωσε σήμερα ότι σκέφτεται να μεταβεί στη συγκέντρωση που προγραμματίζουν οι υποστηρικτές του αύριο, Σάββατο στην Ουάσινγκτον για να του εκδηλώσουν την υποστήριξή τους.
 
«Είναι συγκινητικό να βλέπεις όλη αυτή την τεράστια υποστήριξη, ειδικά αυτές τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις που ξεπετάγονται σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου Σαββάτου στην Ουάσινγκτον. Θα μπορούσα ακόμη και να προσπαθήσω να περάσω για να πω ένα γεια», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ. «Υπήρξε νοθεία στις εκλογές», επανέλαβε.
 
Την ίδια ώρα κορυφαίος σύμβουλός του δήλωνε ότι ο πρόεδρος Τραμπ είπε σήμερα ότι είναι ένας "ρεαλιστής" που θα ακολουθήσει το αμερικανικό Σύνταγμα μετά την καταμέτρηση όλων των νόμιμων ψήφων, αλλά περιμένει να δει πώς θα προβούν οι αμερικανικές Πολιτείες στην πιστοποίηση των τελικών εκλογικών αποτελεσμάτων τους.
 
Ο ανταποκριτής της Fox News Χεράλδο Ριβέρα, σε ανάρτηση στο Twitter και σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο, δήλωσε ότι ο Τραμπ του τηλεφώνησε νωρίτερα σήμερα. Ο πρόεδρος ανησυχούσε για τις προσπάθειες σε διάφορες Πολιτείες σχετικά με την καταμέτρηση των ψήφων μετά την ανακοίνωση της εκλογής του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν το Σαββατοκύριακο.
 
Ο Τραμπ του είπε ότι «θα κάνει το σωστό» όταν καταμετρηθούν όλες οι νόμιμες ψήφοι, έγραψε ο Ριβέρα στο Twitter.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ισοπεδώθηκαν κτίρια από την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Στους 86 οι τραυματίες
Συνεδριάζει η Επιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων και εκτάκτων αναγκών COBRA μετά τις επιδρομές ΗΠΑ στο Ιράν
Ερωτήματα για την κατάσταση των πυρηνικών του Ιράν μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ
Δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις καταστροφές στο Φορντό μετά τα αμερικανικά πλήγματα
Τα δύο σενάρια μετά τον βομβαρδισμό του Ιράν-Το ρίσκο Τραμπ, πώς μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση
Επανεκλέγηκε στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου-Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα
Αναμένουν άνοδο στις τιμές πετρελαίου οι επενδυτές, στροφή προς ασφαλή καταφύγια
Επαναπατρίστηκαν στο Ισραήλ από τη Γάζα οι σοροί τριών απαχθέντων από τη Χαμάς
Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Παρακολουθεί την κατάσταση η Κυβέρνηση
«Όλα στο τραπέζι για να υπερασπιστούμε το έθνος μας»-Στη Μόσχα ο ΥΠΕΞ του Ιράν, βλέπει Πούτιν