Πάνω από είκοσι παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν στην Πάφο-Ανάμεσά τους και παιδιά

Εικοσιτέσσερις μετανάστες αποβιβάστηκαν στις ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας, προερχόμενοι από τα Μικρασιατικά παράλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:00 είχε ληφθεί πληροφορία ότι μεταξύ των χωριών Πωμού και Παχύαμμου υπήρχαν παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι φέρεται να αποβιβάστηκαν από πλοιάριο. 

Μέλη της Αστυνομία μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν 16 άνδρες, 3 γυναίκες και 5 ανήλικα παιδιά, όλοι τους από τη Συρία.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για εξακρίβωση των στοιχείων τους, ενώ γίνονται όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για τη μεταφορά τους στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στην Κοκκινοτριμιθιά. 

Σημειώνεται πως την  Πέμπτη είχαν φτάσει άλλοι 18  παράτυποι μετανάστες στην περιοχή Τηλλυρίας και αυτοί μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μ. Σάββατο
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Χειροπέδες σε 27χρονο για ληστείες περιπτέρων στη Λευκωσία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Εντοπίστηκε το υποστατικό από το οποίο προμηθεύτηκαν το καγκουρό οι αλλοδαποί στη Δερύνεια
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία