«Πρόβα» διαζυγίου για τη Μελάνια Τραμπ-Αγκαζέ με στρατιώτη στην πρώτη εμφάνιση μετά τις εκλογές

Την ώρα που τα αμερικανικά ΜΜΕ οργιάζουν για «μαύρα σύννεφα» πάνω από το γάμο του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ, η Πρώτη Κυρία έρχεται να «ρίξει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά».

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι δίνει την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον γάμο τους.

Οι τρυφερές στιγμές των δύο είναι ελάχιστες, ενώ η Μελάνια φαίνεται σχεδόν να σιχαίνεται τον άνθρωπο που έχει δίπλα της και δεν τον αφήνει ούτε από το χέρι να την κρατήσει.

Κάτι παρόμοιο λοιπόν συνέβη και στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού μετά την ήττα του Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές 2020.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ μαζί με τη σύζυγό του επισκέφθηκαν το Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον, την Τετάρτη, για να τιμήσουν την Ημέρα των Βετεράνων.

Υπό βροχή, Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ παρακολούθησαν την τελετή, μπροστά στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

Το περίεργο όμως ήταν ότι η Μελάνια συνοδευόταν από στρατιώτη, ενώ ο Τραμπ ήταν μερικά μέτρα μακριά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ούτε η Μελάνια, ούτε ο Αμερικανός πρόεδρος, φορούσαν μάσκες, σε αντίθεση με την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα που είχε το πρόσωπό της καλυμμένο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Σ. Στεφάνου: Με καλή θέληση και με συγκεκριμένες θέσεις να προσέλθει στη Νέα Υόρκη η Ε/κ πλευρά
Ν. Παπαδόπουλος: Πρέπει να στηρίξουμε τον Πρόεδρο για να διεκδικεί και όχι να προτείνουμε υποχωρήσεις
Κύπρος και Γαλλία υπογράφουν αναβαθμισμένη στρατηγική εταιρική συμφωνία-Προανήγγειλε επίσκεψη Μακρόν ο Πρόεδρος
Αναμένει εισήγηση από Νομική Υπηρεσία για πολλαπλές συντάξεις ο ΠτΔ-«Η Βουλή επέλεξε κάτι διαφορετικό, απόλυτα σεβαστό»
Με εναλλακτικά σενάρια μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Ξεκάθαρος στόχος η επανέναρξη συνομιλίων
Μ. Παναγιώτου: Aνάγκη ευέλικτων μέτρων στήριξης των γεωργών με πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία
Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Ακακίου που έκλεισε μετά την ανατροπή οχημάτων
Πάει με τις γνωστές προθέσεις στην πενταμερή ο Τατάρ-«Επωφελής συνεργασία σε πρακτικά ζητήματα μέχρι να βρεθεί κοινό έδαφος»
ΥΠΕΣ: H δημιουργία συμπλεγμάτων θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις κοινότητες, είμαστε στη διαδικασία προκήρυξης θέσεων
Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 16χρονος Ιβάν-Πιθανό το ενδεχόμενο ο σκύλος να του ανέκοψε τον δρόμο