Νέος συναγερμός σε Κέντρο Αποκατάστασης-Θετικοί σε rapid test πέντε ασθενείς

Μετά το Σωκράτειο Μέλαθρον και το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ, κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν και σε άλλη δομή στη Λεμεσό και συγκεκριμένα σε Κέντρο Αποκατάστασης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, πέντε ένοικοι του Κέντρου είναι θετικοί σε rapid test. Αμέσως μετά τον εντοπισμό τους ενημερώθηκαν σχετικά οι αρμόδιες υπηρεσίες και όλοι οι ασθενείς, στο σύνολό τους τριάντα καθώς και επτά μέλη του προσωπικού υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού, με τη μέθοδο του PCR, η οποία είναι αναγνωρισμένη και αναμένουν τα αποτελέσματά τους.
 
Αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, με τους χώρους να απολυμαίνονται. Το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει υπηρεσίες φροντίδας, νοσηλείας και αποκατάστασης σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απέχουν πολύ από τον προσδιορισμό των αιτιών του δυστυχήματος εκτιμά ο CEO της Air India
Ένταση στην Βουλή, ασπίδα η Παπαγαπίου για Αγγελίδη-«Προσβλητικό να τον λέμε σεξιστή, έχει έμφυτη ευγένεια, βαρέθηκα και εγώ, φτάνει»
Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 16χρονου-Έρευνες για τη μοιραία μοτοσικλέτα
Θα επιδιώξει συμφωνία με ΗΠΑ η ΕΕ για τους δασμούς-Ετοιμάζει αντίμετρα
«Πρώτη φορά έχουμε απόφαση ΕΔΑΔ με αναφορές στον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα»-Νέα πυρά κατά Αγγελίδη από Βουλή
Πρώην σύζυγος του 78χρονου η συμβία του 73χρονου-Είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα στον δράστη από τον Απρίλιο
Απαντά στις επικρίσεις για την παρέμβαση Προέδρου στη Λάρνακα ο Χαρτσιώτης-«Πολύ καλά έπραξε»
Συνελήφθη 58χρονος για κακομεταχείριση σκύλου στη Λευκωσία
Οδηγήθηκε στoν Κορυδαλλό η Μουρτζούκου-«Να πεθάνεις εκεί μέσα»
Έντονη αντίδραση συνδέσμου καταναλωτών για τις αυξήσεις στο ρεύμα-«Είναι εκτός πραγματικότητας»