Ακυρώνονται οι μαθητικές αντικατοχικές εκδηλώσεις και οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Ακυρώνουν οι μαθητές τις αντικατοχικές εκδηλώσεις και τις εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής του Πολυτεχνείου, αφού τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης τα απαγορεύουν.
 
Σε σχετική ανακοίνωσή της η Γραμματεία της ΠΣΕΜ ενημερώνει πως βάσει των τελευταίων μέτρων που έχουν ανακοινωθεί το βράδυ της Τετάρτης 11/11/2020, οι αντικατοχικές εκδηλώσεις και οι εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής του Πολυτεχνείου δεν επιτρέπεται να πραγματοποιηθούν σε καμία επαρχία.
 
Γι’ αυτό η Γραμματεία της ΠΣΕΜ αποφάσισε όπως ακυρωθούν οι προγραμματισμένες επαρχιακές εκδηλώσεις και στη θέση τους να πραγματοποιηθούν ενδοσχολικές εκδηλώσεις στη βάση του πλαισίου της ΠΣΕΜ, την 3η-4η περίοδο, στις 16/11 για καταδίκη του ψευδοκράτους και στις 17/11 για να τιμηθεί ο αγώνας του Πολυτεχνείου.

Δειτε Επισης

Την ανάκληση κατεψυγμένων αμπελόφυλλων ανακοίνωσαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση συνδέσμου καταναλωτών για τις αυξήσεις στο ρεύμα-«Είναι εκτός πραγματικότητας»
Κινήσεις για αναβάθμιση τουριστικής περιοχής Πρωταρά από τον Δήμο Παραλιμνίου-Αναπλάθονται πάρκα στο Φρέναρος
Η αντίσταση στη Λάρνακα και οι απόπειρες δολοφονίας το '74-«Ήμουν κρατούμενος και με υπέβαλλαν σε βασανιστήρια»
Κραυγή απόγνωσης από το Δήμαρχο Κάτω Πύργου για την περιοχή-«Κινδυνεύουμε με αφανισμό»
Παραμένει κάτω από 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Έρχονται βροχές στα ορεινά
Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Γεωργίου-Ο γιατρός που ξεγέννησε το πρώτο παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Κύπρο
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ
Επαφές Βαφεάδη στις Βρυξέλλες για παρουσίαση προτεραιοτήτων για Κυπριακή Προεδρία ΕΕ
Στις Βρυξέλλες η Παναγιώτου για τις εργασίες του Συμβουλίου υπουργών Γεωργίας και Αλιείας ΕΕ