Βαρύ πένθος για τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο twitter, αποχαιρέτισε τη μητέρα του που έφυγε χθες από τη ζωή, ο  Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος. 
 
Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter o κ. Παπαδόπουλος: «Πριν απο λίγο η μεγαλύτερη αγάπη μου,ο φύλακας άγγελος μου,η γυναίκα που μου εδωσε πνοή κ οτι έχω στην ζωή πέταξε στην αιωνιότητα. Σε ευχαριστώ μανούλα μου για όλα. Καλή ξεκούραση,καλό καλαμαρού μου. Μην ξεχάσεις να περάσεις από την αγαπημένη σου Λέρο πριν πας για παραδεισο».

Tα συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας

Σε ανάρτηση του στο twitter, o Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον Βίκτωρα Παπαδόπουλο. «Είναι με θλίψη που πληροφορήθηκα το θάνατο της κυρίας Δέσπως Παπαδοπούλου μητέρας του στενού μου φίλου και συνεργάτη Βίκτωρα Παπαδόπουλου. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στο σύζυγο και τα παιδιά της. Αιωνία ας είναι η μνήμη της».

Δειτε Επισης

Στις 11 το πρωί της Τετάρτης η συνάντηση Ντι Κάρλο-Γεραπετρίτη
Απαντήσεις Αννίτας στην Συναγερμική παραφιλολογία-Δεν υπάρχει εισήγηση για αυτόματη υποψηφιότητα του προέδρου
Κεραυνός: Δεν είμαι αισιόδοξος για τον Great Sea Interconnector
Πέντε συγκεκριμένες προτάσεις κατέθεσε ο Πρόεδρος στη Ντι Κάρλο-Πώς απαντά στον αδιάλλακτο Ταταρ
Αναστασιάδης για Κραν Μοντανά-«Με τον Ακιντζί θα είχαμε λύσει το Κυπριακό, αν το επέτρεπε η Άγκυρα»
Δυο κράτη, κυριαρχία και εγγυήσεις θέτει ξανά ο Τατάρ-«Θα εκφράσουμε αυτές τις απόψεις στην πολυμερή συνάντηση»
Άκουσε προτάσεις από τον Πρόεδρο και… εξάψαλμο από τον Τατάρ η Ντι Κάρλο-Επισκέπτεται Αθήνα και Άγκυρα
Συνέχισε τη συζήτηση με τους διαπραγματευτές η Ντι Κάρλο-Γνώμονας η καλύτερη προετοιμασία
Η δήλωση ΟΗΕ για τις επαφές Ντι Κάρλο-Συζήτησαν την μελλοντική πορεία και την προετοιμασία για πολυμερή
Νέα διαδικασία στο Κυπριακό «βλέπει» ο Έρχιουρμαν, διαφωνεί ο Ερτουγρούλογλου