Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος και οδηγούσε με ένδειξη 109µg

Οδηγός ηλικίας 35 ετών, συνελήφθη από την Αστυνομία αφού εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του στη Σωτήρα υπό την επήρεια αλκοόλης, με πενταπλάσιο σχεδόν ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του από το επιτρεπόμενο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο στην οδό Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα, αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 35 ετών από τη Βουλγαρία, κάτοικος Σωτήρας.
 
Σε έλεγχο αλκοτέστ που διενεργήθηκε στον 35χρονο διαπιστώθηκε ότι αυτός οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, δηλαδή η αναλογία αλκοόλης στην εκπνοή του κατά την τελική εξέταση ήταν 109µg αντί 22mg που προνοεί ο Νόμος.
 
Ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ σήμερα το πρωί η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο όρισε την 10η Δεκεμβρίου, ως ημερομηνία για εκδίκαση της.
 
Ακόμα το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 35χρονος υπογράψει προσωπική εγγύηση ύψους δύο χιλιάδων ευρώ.
 
Ύστερα από αίτημα της Αστυνομίας, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα με το οποίο απαγορεύεται από τον ύποπτο η οδήγηση αυτοκινήτου και προχώρησε στην στέρηση της άδειας οδηγού του μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Βίντεο από την ισραηλινή επίθεση στην Τεχεράνη και το στρατηγικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς
BINTEO: Διεκόπη η παραγωγή φυσικού αερίου σε τμήμα του κοιτάσματος South Pars μετά από ισραηλινή επίθεση
Απαντά στο Ιράν ο Στάρμερ-«Στέλνουμε περαιτέρω πολεμικά αεροσκάφη για αντιμετώπιση απειλών σε Ιράκ και Συρία»
Σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με ηγέτες και Κόστα για τον Πρόεδρο-Επανέλαβε τη θέση της ΚΔ υπέρ αποκλιμάκωσης
Ερντογάν : To Iσραήλ είναι βασική απειλή για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής
Νεκρή βουλευτής και ο σύζυγός της στη Μινεσότα μετά από επίθεση ενόπλου που προσποιήθηκε τον αστυνομικό
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Νετανιάχου-«Θα βομβαρδίσουμε όλους τους στόχους του καθεστώτος του Αγιατολάχ»
Κ. Εκπρόσωπος: H επίσκεψη Μόντι εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις Κύπρου και Ινδίας
Ποια ήταν τα πρόσωπα κλειδιά που εξουδετερώθηκαν από την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Νεκρός 48χρονος τουρίστας μετά από τροχαίο στην Αγία Νάπα-Σε σοβαρή κατάσταση η σύζυγος του (pics)