Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ στις συγκεντρώσεις για την επέτειο δολοφονίας μελών της Χρυσής Αυγής

Συγκεκριμένα, με αποφάσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής οι δύο συγκεντρώσεις (μελών του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη και αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών), που επρόκειτο να γίνουν σήμερα το απόγευμα στο Νέο Ηράκλειο, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας των μελών της "Χρυσής Αυγής" Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, το 2013. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ η απαγόρευση αποφασίστηκε λόγω σοβαρού κινδύνου σοβαρών επεισοδίων και εγκλημάτων.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει:
«Με αποφάσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής απαγορεύεται η πραγματοποίηση των ακόλουθων αυριανών (01-11-2020) δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων: Την 16:00 ώρα στον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο μελών της συλλογικότητας «Αντιεξουσιαστική/αντιφασιστική Συνέλευση Νέας Ιωνίας/Ηρακλείου» και την ίδια ώρα (16:00) επί της Λ. Ηρακλείου 420 στο Ν. Ηράκλειο μελών του κόμματος «Έλληνες για την πατρίδα» και ακολούθως πορεία με τελικό προορισμό το νεκροταφείο Ηρακλείου.

Οι παραπάνω απαγορεύσεις αποφασίστηκαν επειδή επαπειλείται σοβαρός κίνδυνος διατάραξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας λόγω ιδιαιτέρως πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ενώ απειλείται σοβαρά και η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, με την ταυτόχρονη πραγματοποίηση των δυο (2) συναθροίσεων».

Πηγή: iefimerida.gr 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε επιπρόσθετα μόρια στους στρατεύσιμους που θα καταθέσουν ηλεκτρονικά στοιχεία ο Πάλμας
Αρνείται ότι ζήτησε παράταση η Αστυνομία για την έρευνα για τους κυνηγούς-Δεν απαντά για τη μη κλήση για κατάθεση
Εντόπισαν μολότοφ, κροτίδες και μπαστούνια του γκολφ στη Λεμεσό-Έρευνες για εντοπισμό των κατόχων
Επιβεβαίωσε την πρόταση για άνοιγμα τουρκικού λιμανιού σε κυπριακά πλοία η Κυβέρνηση
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές στο Ναύπλιο-Επτά συλλήψεις και πέντε τραυματίες
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
Στο κάδρο και η χρήση ναρκωτικών εκτός από γκαζάκι για το θάνατο του 17χρονου-Αξιολογείται μαρτυρία
Αποφασίζουν οι Καρδινάλιοι για ημερομηνία σύγκλησης του Κονκλάβιου-Στον ορίζοντα ο Μάιος
Νεαρός έχασε τη ζωή του από βάναυση συμπεριφορά αστυνομικών-Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία ο ένας