Έξι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση για την επίθεση στην Νίκαια

Άλλοι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στη Γαλλία σε σχέση με την επίθεση με μαχαίρι στη βασιλική Νοτρ Νταμ της Νίκαιας, στην οποία σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι, σύμφωνα με μια γαλλική αστυνομική πηγή. Συνολικά, μέχρι τώρα έχουν τεθεί υπό κράτηση έξι ύποπτοι, καθώς οι αρχές ερευνούν τις επαφές του δράστη στη χώρα.

Ο βασικός ύποπτος, ένας 21χρονος Τυνήσιος, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αφού τον πυροβόλησαν αστυνομικοί λίγο μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι BFM TV, οι δύο νέες συλλήψεις αφορούν δύο άνδρες από την πόλη Γκρας, κοντά στη Νίκαια.

Οι έρευνες γύρω από τον νεαρό Τυνήσιο, τις κινήσεις και τις επαφές του, συνεχίζονται και στην Ιταλία. Ο 21χρονος έφτασε στη Λαμπεντούζα στις 20 Σεπτεμβρίου και πιστεύεται ότι έμεινε για 10 ημέρες στην πόλη Αλκάμο της Σικελίας προτού να φτάσει στο Μπάρι, στις αρχές Οκτωβρίου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΗΠΑ και ΕΕ έχουν έτοιμη πρόταση εκεχειρίας 30 ημερών στην Ουκρανία-Αν απορριφθεί, νέες κυρώσεις στη Ρωσία
Το ΡΚΚ διοργάνωσε συνέδριο για την αυτοδιάλυσή του
Στις 18 Μαΐου η λειτουργία για την εκθρόνιση του πάπα Λέοντα του ΙΔ'
Οι κινήσεις που έφεραν τη μεγάλη ανατροπή πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα- Πώς «έφαγε» τον Ιταλό Παρολίν
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Φως στο παρασκήνιο του Κονκλάβιου για τον νέο Πάπα-Προηγούνταν ο Παρολίν, αλλά έκανε πίσω
Ο Τραμπ ζήτησε εκεχειρία 30 ημερών και ο Πούτιν μίλησε για νίκη στην Ουκρανία με τον Σι Τζινπίνγκ στο πλευρό του
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Πολλαπλές επιθέσεις με drones εξαπέλυσε το Πακιστάν στα σύνορα με την Ινδία