Νεκρός 37χρονος σε οικία στη Λακατάμια-Τον εντόπισε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού

Νεκρός σε οικία στη Λακατάμια εντοπίστηκε 37χρονος, με την Αστυνομία να αποκλείει, μεν, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.
 
Ο άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας στις 6:15 το πρωί. Ο ιδιοκτήτης κάλεσε τις Αρχές και ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς ότι ήταν νεκρός.
 
Αν και η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί, η Αστυνομία δεν αποκλείει, σε αυτό το στάδιο, να πρόκειται για διάρρηξη, καθώς βρέθηκε σπασμένο το παράθυρο. 
 
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως ο άνδρας έχει υποστεί αιμορραγικό σοκ, ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου του 37χρονου θα εξακριβωθούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή που θα γίνει επί της σορού του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό-Σκότωσε τον πατέρα του και τηλεφώνησε στην Αστυνομία 48χρονος
«Υπεύθυνη» για την αναστολή δίωξης του πολιτικού, «υπεύθυνη» για το μέλλον της επανακαταχώρησης της υπόθεσης
Μίλησε σαν πολιτικός, έριξε νερό στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης ο Αγγελίδης
Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεύτερη σύλληψη για την ρίψη μολότοφ σε αυλή κατοικίας στη Λάρνακα
Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»