Στήνουν είσοδο προς την περίκλειστη πόλη οι Τούρκοι-Στις 11 το πρωί το άνοιγμα (pics&vid)
12:15 - 07 Οκτωβρίου 2020
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η είσοδος είναι απέναντι από το δημοτικό στάδιο της κατεχόμενης πόλης, το οποίο ονομάζουν στάδιο Φαζίλ Κιουτσιούκ οι Τ/κ, και πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Κωνστάντια, που σήμερα ονομάζεται Παλμ Μπιτς.
Να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο του 2017 είχε ανοίξει ένα μέρος του παραλιακού μετώπου στην περίκλειστη πόλη, η την παραλία του Αγίου Μέμνωνα, μόνο για Τ/κ πολίτες του ψευδοκράτους και Τούρκους πολίτες.
Στις 11 αύριο το πρωί θα επιτραπεί η είσοδος από το σημείο διέλευσης απέναντι από το δημοτικό στάδιο της Αμμοχώστου, στην περίκλειστη πόλη, αναφέρει από την πλευρά του ο παράνομος «Μπαϊράκ».
Όπως αναφέρεται, οι διεργασίες για το άνοιγμα συνεχίζονται, σήμερα το πρωί απομακρύνθηκαν από το συγκεκριμένο σημείο τα συρματοπλέγματα και καθαρίστηκε η περιοχή, ενώ τοποθετήθηκε και το κουβούκλιο ελέγχου. Προστίθεται ότι θα ανοίξει και η λεωφόρος της Δημοκρατίας από την οποία θα παρέχεται η πρόσβαση προς τον δρόμο που οδηγεί στο σημείο εισόδου στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που οι μπουλντόζες εισβάλλουν στο Βαρώσι