Στην αποστολή της εθνικής Ουκρανίας ο 45χρονος Σοφκόφσκι λόγω κορωνοϊού

O άλλοτε γκολκίπερ της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντρ Σοφκόσφκι, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα βοηθού προπονητή στο πλευρό του Αντρέι Σεβτσένκο, φοράει και πάλι τα γάντια του προκειμένου εάν χρειαστεί να υπερασπιστεί την εστία της εθνικής Ουκρανίας στο φιλικό με την Γαλλία.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ βγήκε από τη ναφθαλίνη καθώς ο τερματοφύλακας της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Αντρέι Πιατόφ βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Είχαν προηγηθεί επίσης οι Αντρέι Λούνιν και Γιούρι Πάνκιφ. Μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Γκεόργκι Μπουστσάν και ως εκ τούτου, ο Σοβκόφσκι αναγκάστηκε να επιστρέψει έπειτα από τέσσερα χρόνια στην ενεργό δράση έστω και αν πρόκειται για ένα ματς.

Ο Σοβκόφσκι αγωνίστηκε για 23 χρόνια στη Ντιναμό Κιέβου (1993-2016) ενώ κατέγραψε 92 εμφανίσεις με την εθνική Ουκρανίας!

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Μάρτιο 2026 θα δοθεί το χρονοδιάγραμμα για ολοκλήρωση Βασιλικού-Μέχρι τον Οκτώβριο η πιστοποίηση «Προμηθέα»
Χειροπέδες σε άλλο ένα άτομο για τη ληστεία ζεύγους τουριστών-Στις έξι οι συλλήψεις
Ποινή τριών χρόνων επιβλήθηκε στον Κομμωτή για την απόδρασή του-Φυλάκιση και στον συνεργό του
Πυροδότησε το κλίμα ο Αγγελίδης, νέα ριπή από κόμματα που εμμένουν σε παραίτηση-«Απειλή για τη δικαιοσύνη είναι ο ίδιος»
Μαίνεται η κόντρα Αννίτας και Οδυσσέα με φόντο το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Επανέφερε την προσέγγιση ''το κόμμα τζαι τα μάθκια σας''»
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου έριξε σπρέι στα μάτια μαθητή στη Λεμεσό-Αυτεπάγγελτη έρευνα από Αστυνομία
Ορίστηκε για τις 16 Ιουλίου η εξέταση ένστασης της Βαρωσιώτου κατά της απόφασης του Ανωτάτου
Απαντά σε Άλμα και Οδυσσέα ο ΔΗΣΥ-«Θυμίζει γιατί κρίθηκε ακατάλληλος να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»
Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη της Μουρτζούκου-Το εύρημα και οι καταθέσεις που την έκαψαν