Αγγελίδης: Διέκοψε συνάντηση ο Πρόεδρος τη Δευτέρα λόγω πληροφοριών για την Αμμόχωστο

Σε μία αποκάλυψη που καταδεικνύει το επίπεδο συναγερμού στο οποίο βρίσκεται η Κυβέρνηση, λόγω των σχεδιασμών της Τουρκίας για την Αμμόχωστο, προέβη ο γνωστός νομικός Ανδρέας Αγγελίδης.
 
Όπως δήλωσε στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και Κάτι», υπάρχουν εντονότατες πληροφορίες ότι πρόκειται να γίνει κάτι πολύ επιδεικτικό και σε σχέση με τις «εκλογές» του ψευδοκράτους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ετοιμάζουν κίνηση για το Βαρώσι πριν τις ψευδοεκλογές-Πιθανή έλευση Ερντογάν
 
«Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες, ενώ είχε δεχθεί την επίσκεψη του Ανώτατου Δικαστηρίου ο Πρόεδρος, χρειάστηκε να διακόψει επειγόντως τη συνάντηση, απ’ ό,τι πληροφορηθήκαμε, διότι είχε εντονότατη πληροφόρηση ότι κάτι θα συνέβαινε από χθες στην Αμμόχωστο», είπε ο κ. Αγγελίδης.
 
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Τουρκία σε συνεννόηση με το κατοχικό καθεστώς, σχεδιάζουν την τρέχουσα ή την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή πριν από τον πρώτο γύρο ή μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου των παράνομων «εκλογών», να προβούν σε επικίνδυνες κινήσεις σχετικά με την κατεχόμενη πόλη.
 

Δειτε Επισης

Ρώσος Πρέσβης: Χιλιάδες Ρώσοι στα κατεχόμενα απευθύνθηκαν στο προξενικό τμήμα
Νετανιάχου: Σοκαριστική εικόνα των σκελετωμένων 3 Ισραηλινών ομήρων που απελευθέρωσε σήμερα η Χαμάς
Σε 27 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η μητέρα της δίχρονης Σίλα στην Τουρκία
Η ανακάλυψη που τα αλλάζει όλα-Τα δέντρα παράγουν ηλεκτρική ενέργεια
Τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης ανακοίνωσε η προεδρία του Λιβάνου
Δέσμευσαν τεμάχια για ανέγερση σχολείων που δεν έγιναν ποτέ-Έκθεση της Επ. Διοικήσεως με παράπονα ιδιοκτητών
ΥΠΑΝ: Προς όφελος των εκπαιδευτικών το νέο σύστημα αξιολόγησης-Θα το μελετήσουν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις
Πρότεινε στον Πρόεδρο να μας δώσουν νερό από τον παράνομο αγωγό ο Τατάρ
Κάθειρξη 25 ετών για 15χρονο από τη Φλόριντα που βίασε 91χρονη γειτόνισσά του
Μόνιμο Δικαστήριο των Λαών: Εγκλήματα Τουρκίας σε Κύπρο και Κουρδιστάν-Η ιστορία κλαίει και ζητά δικαιοσύνη»