Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε τροχαίο-Επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Νέα τροχαία σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, φαίνεται να είχε αιτία την αλκοόλη.

Συγκεκριμένα, 46χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 5 μ.μ., συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 66χρονος με συνεπιβάτη 50χρονη.

Από τη σύγκρουση ο 66χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε. Στα οχήματα προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Ο 46χρονος οδηγός παρουσίαζε έντονα σημεία και συμπτώματα μέθης και υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 76MG% αντί 22MG%.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Πάφου, όπου αρνήθηκε να υποβληθεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση. Ο 46χρονος κατά την σύλληψή του προέβαλλε αντίσταση, προκαλούσε ανησυχία και επιτέθηκε σε μέλη τη Αστυνομίας.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανανεώθηκε η διαθεσιμότητα των αστυνομικών για τις ερωτικές περιπτύξεις-Σε εξέλιξη η ποινική, άρχισε έρευνα για τη διαρροή
Αποζημιώθηκε η αστυνομικός για την επίθεση στην Αγία Νάπα-Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή στη μια
Παρίσταναν τους γιατρούς και ζητούσαν λεφτά από ηλικιωμένες για επεμβάσεις στα παιδιά τους-Στο κελί δύο πρόσωπα
Συζήτησαν για μετακίνηση οπαδών Αρναούτης και Λοϊζίδης-Συστήνεται κοινή Επιτροπή
Ξεπέρασαν τις 2.000 οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από το 2017-Πάνω από 900 την τελευταία τριετία
Πέντε συλλήψεις στη Λάρνακα-Εντοπίστηκαν μαχαίρι, ναρκωτικά και ασημένιες αλυσίδες χειρός
Φωτιά σε παλιά αντικείμενα σε ακατοίκητη πολυκατοικία στην Πάφο
Εύφλεκτη ύλη εντοπίστηκε στο χωράφι που τυλίχθηκαν στις φλόγες επτά οχήματα στο Τσέρι-Επηρεάστηκε και όγδοο (pics)
Κλάπηκαν αυτοκίνητα από οικία στην Πάφο, το ένα εντοπίστηκε Ύψωνα και το άλλο Πολεμίδια-Χειροπέδες σε 30χρονη
Συνελήφθη 37χρονος που απέσπασε 2.200 ευρώ από 50χρονο