Κουκουλοφόροι πέρασαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Εικόνα ντροπής που αποτυπώνει μια φανατική και φασιστική νοοτροπία ανάρτησαν αναρχικοί σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, από την εισβολή που έκαναν στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ. 

Οι καταληψίες των πανεπιστημίων, έκαναν εισβολή το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη.

Στη φωτογραφία που ανέβασαν δείχνουν τον πρύτανη περικυκλωμένο από αναρχικούς που του περνούν στο λαιμό μια ταμπέλα που γράφει «αλληλεγγύη στις καταλήψεις»

Ειρωνεύονται μάλιστα τον κ. Μπουραντώνη λέγοντας «ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Νέες απειλές Γιλμάζ για διώξεις σφετεριστών-«Θα δουν τις συνέπειες αυτού στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε αποθήκη νηπιαγωγείου στο Τσέρι-Επεκτάθηκε σε πέργολα και αλουμινένια είσοδο
Προστατεύθηκαν δυο κατοικίες από την πυρκαγιά στην Πάφο-Τέθηκε υπό έλεγχο
Σε κινητοποίηση οι δυνάμεις πυρόσβεσης για πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Τάλας και Κισσόνεργας
Φιντάν: «Δυο κράτη και δυο λαοί στην Κύπρο»
«Ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι γέννησα από το ραδιόφωνο… Σε τρυφερή ηλικία εγκαταλείψαμε τους γονείς μας»
Επικοινωνία ΤΟΜ με ιδιοκτήτες οχημάτων Citroën που φέρουν ελαττωματικό αερόσακο Takata
Γιατί είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα του πολέμου Ισραήλ-Ιράν ακόμη και με εμπλοκή των ΗΠΑ
Υπ. Ενέργειας: Αναμενόμενη αλλά προσωρινή η αύξηση των τιμών καυσίμων-Θα παρέμβουμε εάν ξεφύγουν οι τιμές
Ερντογάν κατά Ισραήλ: Ήθελε να σαμποτάρει τις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά