Τούρκοι παντρεύτηκαν και φωτογραφήθηκαν στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου

Νεαρό νιόπαντρο ζευγάρι που κατοικεί στην κατεχόμενη Κοντέα φωτογραφήθηκε μπροστά στα ερείπια της πόλης του Βαρωσιού, σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Κίπρις».
 
Πρόκειται για το ζεύγος Αϊσεγκιούλ Χέμπερι Άκσακαλλι και Αχμέτ Άκσακαλλι, οι οποίοι εξέφρασαν μεγάλη ικανοποίηση για το γεγονός ότι βγάζουν φωτογραφίες στο Βαρώσι για το οποίο επέδειξαν ενδιαφέρον τόσο Τουρκοκύπριοι όσο και ντόπιοι και ξένοι τουρίστες μετά το ελεγχόμενο άνοιγμά του.
 
Οι φωτογράφοι Χανιφέ Έλκοβαν Μπαλλικάρι και Μιλένα Τεμούρ, που έβγαλαν τις φωτογραφίες, δήλωσαν ότι μετά το άνοιγμα του Βαρωσιού νιόπαντρα ζευγάρια προτιμούν το μέρος αυτό για τις φωτογραφήσεις τους σε ανοικτό χώρο, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στις 22 Ιουλίου τα αποτελέσματα για ΑΑΕΙ Κύπρου και Στρατιωτικές Σχολές Ελλάδας
Διευκρινίσεις από Τμήμα Αλιείας-«Μόνο ένα περιστατικό ρύπανσης από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού»
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
Εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για την Κύπρο του 1974 μέσα από τη λογοτεχνία
Στο μικροσκόπιο της Ελεγκτικής το αναψυκτήριο στο Πάρκο Ακαδημίας-Ευθύνες σε Τμ. Δασών και μη ορθός προγραμματισμός
Η επίδραση του 1974 στην κυπριακή και την ελλαδική λογοτεχνία
Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία-Αναμένονται βροχές στα ορεινά
Άκουσε τα αιτήματα των τυφλών ο ΟΚΥπΥ αλλά τα κενά για τα άτομα με αναπηρία παραμένουν κραυγαλέα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 12 εκατομμύρια του Τζόκερ
Κλειστό τμήμα οδικού δικτύου για Γ΄ Φάση του Αποχετευτικού Συστήματος στη Δρομολαξιά