Μισέλ: Η ΕΕ θα αξιολογήσει τη συμπεριφορά της Τουρκίας πριν από το τέλος του χρόνου

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αξιολογήσει τη συμπεριφορά της Τουρκίας πριν από το τέλος του έτους τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του RTL.

Παράλληλα, ο Σάρλ Μισέλ χαρακτήρισε «απαράδεκτα» τα σχόλια του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον του Εμανουέλ Μακρόν και γι' αυτό το λόγο -είπε- απάντησε αμέσως, αναφερόμενος σε ανάρτησή του στο twitter τις προηγούμενες ημέρες, όπου έγραφε: «Αντί για θετική ατζέντα, η Τουρκία επιλέγει προκλήσεις, μονομερείς ενέργειες στη Μεσόγειο και τώρα τις προσβολές. Είναι απαράδεκτο. Σεβασμός στην Ευρώπη και στα κράτη μέλη της».

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε ερώτηση για την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με τον κορoνοϊό, σημείωσε ότι πρόκειται για «μαζικό κύμα» και προσέθεσε ότι «ο ιός δεν έχει εμφανίσει όλα του τα μυστήρια». Αναφορικά με το εμβόλιο, ο κ. Μισέλ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα είναι διαθέσιμο πριν από το τέλους του έτους ή αρχές του 2021.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Επιβεβαιώνουν την παρουσία Φιντάν στη Νέα Υόρκη τα τουρκικά ΜΜΕ
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Ερχιουμάν: Ο Χριστοδουλίδης το παίζει ‘ως η πλευρά που θέλει λύση’ καλυπτόμενος πίσω από την πολιτική του Τατάρ
Στις 26/7 η ΑJet αρχίζει πτήσεις από το Λονδίνο μέσω Τουρκίας προς κατεχόμενα
Πυρά ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ για τιμές στους καταδρομείς-«Διαγωνισμός προσεταιρισμού των απομειναριών του πραξικοπήματος»
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ