Άμεση ανταπόκριση Υπ. Υγείας και ΟΚΥπΥ για περισσότερη στελέχωση του Νοσοκομείου Αναφοράς

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργείου Υγείας και του ΟΚΥπΥ στην έκκληση της Επιστημονικής Διευθύντριας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου Αμαλίας Χατζηγιάννη, για περισσότερη στελέχωση του.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η κ. Χατζηγιάννη «μετά την έκκληση για περισσότερη στελέχωση του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για ασθενείς με κορωνοϊό, υπήρξε άμεση ανταπόκριση τόσο από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας όσο και από τον ΟΚΥπΥ».
 
Ταυτόχρονα χαρακτήρισε «θετική την ανταπόκριση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας και της Διεύθυνσης του ΟΚΥπΥ» και σημείωσε πως δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι «το Νοσοκομείο Αμμοχώστου αναλόγως των αναγκών του θα ενισχύεται καθημερινά με περισσότερο προσωπικό».

«Ανάλογα με τις ανάγκες που έχει καθημερινά το Νοσοκομείο Αναφοράς τόσο το Υπουργείο Υγείας όσο και ο ΟΚΥπΥ ανταποκρίνονται άμεσα» κατέληξε.

Δειτε Επισης

Πλαστικά παιγνίδια, και άλλα προϊόντα με επικίνδυνα χημικά στην αγορά της ΕΕ
Κυκλοφορεί δεύτερη έκδοση του οδηγού δικαιωμάτων ασθενών με αιμοσφαιρινοπάθειες
Ρύπανση από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού-Η ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων
Εκτοπισμένοι κάτοικοι Αποστόλου Βαρνάβα-Σαλαμίνας: Η λύση του Κυπριακού επείγει
Μ. Παναγιώτου: Aνάγκη ευέλικτων μέτρων στήριξης των γεωργών με πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία
ΥΠΕΣ: H δημιουργία συμπλεγμάτων θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις κοινότητες, είμαστε στη διαδικασία προκήρυξης θέσεων
Θλίψη για τον θάνατο του Δρ Τάκη Γεωργίου
Θλίψη Δήμου Λεμεσού για τον θάνατο του μαέστρου Μαρίνου Μιτέλλα
Μέχρι 18 Ιουλίου οι αιτήσεις για εκπαιδευτικούς ορισμένου χρόνου στα μουσικά σχολεία
Διευκρινίσεις από το Τμήμα Δασών-«Απαγορεύεται η κατασκήνωση στα κρατικά δάση»