Βαρύ πρόστιμο σε 29χρονο που πιάστηκε με μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, διεξήγαγαν σήμερα το πρωί έρευνα σε μίνι μάρκετ στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε με τη συγκατάθεσή του 29χρονου ιδιοκτήτη του, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Στη συνέχεια, διεξήχθη έρευνα και σε δεύτερο κατάστημα που διατηρεί το πιο πάνω πρόσωπο, κατά την οποία εντοπίστηκαν 21 κούτες καπνού, 12 κούτες τσιγάρων, καθώς επίσης και άλλα καπνικά προϊόντα, τα οποία δεν έφεραν σχετικές σημάνσεις στην Ελληνική γλώσσα. 

Επίσης, έρευνα διεξήχθη και στο αυτοκίνητο του 29χρονου, κατά την οποία εντοπίστηκαν καπνικά προϊόντα (ναργιλέ) τα οποία επίσης δεν έφεραν σχετικές σημάνσεις.

Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο από μέλη του Τμήματος Τελωνείου ύψους 8,500 ευρώ, το οποίο πλήρωσε και αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε τέσσερις για τα επεισόδια έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία

Δειτε Επισης

Καραμπόλα τριών οχημάτων στην Πάφο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Κρυμμένος σε υπόγειο καταφύγιο ο Χαμενεΐ και η οικογένειά του-Η αποκάλυψη για σχέδιο δολοφονίας και ο ρόλος του Τραμπ
Αεροδιακομιδή ασθενή από επιβατικό πλοίο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
Έβαλαν φωτιά σε σχολική αίθουσα Γυμνασίου στη Λευκωσία
Σε σοβαρή κατάσταση 24χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ύψους δέκα μέτρων
Πολλή μελέτη για Μιχαηλίδου εντός καλοκαιριού-Αξιολόγηση και ειδική εκπαίδευση τα μεγαλύτερα μέτωπα
Θα μας κάψει και το φετινό καλοκαίρι-Προβλέπονται ακραίες θερμοκρασίες αλλά και σκόνη
Ρίχνει τους τόνους για Τυχικό ο Αρχιεπίσκοπος και περιμένει το Πατριαρχείο-Εάν τεθεί θέμα στη Σύνοδο θα συζητηθεί
Καταγγελίες συμβασιούχων αστυνομικών για εκτέλεση καθηκόντων εκτός συμβολαίου-Ψάχνουν σανίδα σωτηρίας
Η αθέατη πτυχή της κυπριακής τραγωδίας… Τα παιδιά των εγκλωβισμένων που για δεκαετίες ζούσαν μόνα