Απονέμεται το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως Αθηνών στο Νίκο Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου, θα του απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως Αθηνών από τον Δήμο Αθηναίων.

Στην Απόφαση του για την απονομή του Χρυσού Μεταλλίου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων αναφέρει ότι η απονομή πραγματοποιείται «σε αναγνώριση των μέχρι σήμερα προσπαθειών του για την ειρηνική επανένωση της αδελφής Κύπρου, προς όφελος του συνόλου του κυπριακού λαού, την κραταίωση των ακατάλυτων και άρρηκτων ελληνοκυπριακών δεσμών, τη σταθερή υπεράσπιση των δημοκρατικών και ανθρώπινων αξιών που μας ενώνουν, την προσήλωση του στο όραμα μιας Ευρώπης της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής και την ακλόνητη δέσμευση του για την επικράτηση της ειρήνης και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο και παγκόσμια, με βάση της αρχές του διεθνούς δικαίου».

Η τελετή απονομής του Χρυσού Μεταλλίου της Πόλης των Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στις 7.45μμ της 26ης Οκτωβρίου, στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων. 

Δειτε Επισης

Συνέχισε τη συζήτηση με τους διαπραγματευτές η Ντι Κάρλο-Γνώμονας η καλύτερη προετοιμασία
Η δήλωση ΟΗΕ για τις επαφές Ντι Κάρλο-Συζήτησαν την μελλοντική πορεία και την προετοιμασία για πολυμερή
Νέα διαδικασία στο Κυπριακό «βλέπει» ο Έρχιουρμαν, διαφωνεί ο Ερτουγρούλογλου
Αβέρωφ σε ΠτΔ για Κυπριακό-«Να τολμήσει με αποφασιστικότητα μακριά από ευθυνοφοβία και άβουλη στάση»
Συναντήσεις Ντι Κάρλο με εκπροσώπους ομάδων γυναικών-«Η Κύπρος σας χρειάζεται»
Αντίθετες απόψεις στα κατεχόμενα για το Κυπριακό εν μέσω επαφών Ντι Κάρλο
Παράνομες χαρακτήρισε τις συμφωνίες τις ΚΔ με ΗΠΑ και Γαλλία ο Τατάρ
Συζήτησε προτάσεις με στόχο το αποτέλεσμα στη Γενεύη ο Πρόεδρος με την Ντι Κάρλο
Με συνθήματα υπέρ της ομοσπονδίας υποδέχθηκαν την Ντι Κάρλο Τ/κ ακτιβιστές
Κατέθεσε συγκεκριμένες εισηγήσεις στη Ντι Κάρλο ο ΠτΔ-«Έτοιμος ακόμη και αύριο να συναντηθεί με Τατάρ»