Στο κελί ο 41χρονος για τις κλοπές από κερματοδέκτες μηχανών νερού στην Ξυλοφάγου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 41 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με τέσσερις διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής χρημάτων από κερματοδέκτες μηχανών νερού στην περιοχή Ξυλοφάγου.
 
Ο 41χρονος παρουσιάστηκε γύρω στις 10 χθες το βράδυ στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου και συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, αφού ήταν καταζητούμενο πρόσωπο για την συγκεκριμένη υπόθεση.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο 41χρονος και ένας 51χρονος, φέρεται να παραβίασαν τους κερματοδέκτες τεσσάρων μηχανών νερού, που βρίσκονταν στην περιοχή Ξυλοφάγου και έκλεψαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.
 
Οι κλοπές διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 7 και 9 Σεπτεμβρίου και 20 και 21 Σεπτεμβρίου, ενώ καταγγέλθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου στις 21 Σεπτεμβρίου.
 
Ο 51χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης του για τρεις μέρες, ενώ σήμερα εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης του 41χρονου για δύο μέρες.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για την επίθεση σε ζεύγος τουριστών-Εντοπίστηκαν σπρέι αερίων στην οικία 17χρονου
Δύο τυχερά πεντάρια του Τζόκερ σε πρακτορείο στη Λευκωσία-Το ποσό που κερδίζουν
ΒΙΝΤΕΟ: Πύρινη λαίλαπα στη Σμύρνη-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν συνοικίες, δεκάδες συλλήψεις
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκροί πυροσβέστες μετά από ενέδρα από ελεύθερο σκοπευτή στις ΗΠΑ
Μελετά τα ευρήματα της διοικητικής για τη Μπιενάλε και αποφασίζει αν προκύπτουν πειθαρχικά η Κασσιανίδου
ΕΟΑ δύο ταχυτήτων, υπερβολικός αριθμός αντιδημάρχων-Μελετά σενάρια και ψάχνει λύσεις το ΥΠΕΣ
Φουλάρει για παραγωγή πολιτικής, μιλά με ενδιαφερόμενους για τις Βουλευτικές το Volt
Ακούει την ποινή του ο Αρχιλοχίας για το θάνατο του Παναγιώτη Γιαννιού-«Δεδομένη η πειθαρχική δίωξη εναντίον του»
Νέες φουρτούνες για το ΥΠΑΝ, ανοίγει το κεφάλαιο οργανικές θέσεις-Λαμβάνουν αποφάσεις οι εκπαιδευτικοί
Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια