powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Υπό κράτηση τα πέντε πρόσωπα που θα ταξίδευαν με 552 κούτες τσιγάρα

Διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα  το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον πέντε προσώπων για υπόθεση κατοχής αδασμολόγητων  καπνικών προϊόντων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη των πέντε προσώπων - τεσσάρων ανδρών ηλικίας 39, 46, 43, 44 ετών και μιας γυναίκας ηλικίας 43 ετών έγινε το βράδυ της Τρίτης  κατά τον έλεγχο αποσκευών στον αερολιμένα Πάφου , στο πλαίσιο του οποίου, ανευρέθηκαν στις αποσκευές τους 522 κούτες τσιγάρα, 25 κιλά και 150 γραμμάρια καπνού από διάφορες μάρκες.

Τα πέντε πρόσωπα θα αναχωρούσαν για Λονδίνο από το αεροδρόμιο Πάφου, ωστόσο έγιναν αντιληπτά και τέθηκαν υπό κράτηση αφού δεν μπόρεσαν να καταβάλουν τον δασμό και το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε από το τελωνείο για τα αδασμολόγητα τσιγάρα και καπνικά προϊόντα.

Η υπόθεση διερευνάται από τις τελωνειακές αρχές.
;