ΒΙΝΤΕΟ: Το αδιαχώρητο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι για να δουν τον Καλλίδη

Σοβαρή ανησυχία πυροδοτούν οι εικόνες συνωστισμού από γνωστό κλαμπ στο Μπουρνάζι, όπου εν μέσω κορωνοϊού επικράτησε το αδιαχώρητο, με τους θαμώνες να διασκεδάζουν ξέφρενα ο ένας πάνω στον άλλον και μάλιστα ως τις 02:00, παραβιάζοντας το μέτρο για ωράριο λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων στην Ελλάδα.

Στις γιγαντοοθόνες μάλιστα υπήρχε η έκκληση: «Παρακαλούμε μην ανεβάζετε στόρι ή κάποιου είδους βίντεο-εικόνα. Ευχαριστούμε!».

Όλα, σύμφωνα με το Live News στο MEGA, έγιναν το βράδυ της Δευτέρας, στο κλαμπ Boutique στο Μπουρνάζι.

Καλεσμένος τραγουδιστής της βραδιάς, ο Πάνος Καλλίδης. Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά έγιναν… πέρσι.

«Κάποια βίντεο, κάποιες φωτογραφίες που βγαίνουν και διαρρέουν γενικά μπορεί να είναι από το παρελθόν. Γιατί έχουμε ξανακάνει live σε αυτό το μαγαζί με τον Πάνο Καλίδη και με άλλους καλλιτέχνες και βγάζουν παλιά, προ covid εποχής», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης.

Ο καταστηματάρχης επέμεινε ότι τα μέτρα τηρούνται, καθώς οι έλεγχοι που υφίστανται, είναι συνεχείς. Ωστόσο, θαμώνες ισχυρίζονται ότι αυτό είναι μία συνηθισμένη κατάσταση. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και σε πολλά άλλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επιχειρηματίες της περιοχής αναφέρουν ότι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας υπήρχε πολύς κόσμος. Παράλληλα πολλά μαγαζιά είχαν βραδιές με live μουσική με αποτέλεσμα οι παρέες να αλλάζουν μαγαζιά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»
Πήγε να διασκεδάσει σε κλαμπ με όπλο γεμάτο σφαίρες στην Ελλάδα-Συνελήφθη από την Αστυνομία
Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα
Τι βρήκαν στο σπίτι του δολοφονημένου Γιώργου Μοσχούρη οι Αρχές-Γιατί ερευνούν το αυτοκίνητό του
Στο Βατικανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα για την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας, αδελφός και συνεργός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα
Είχε επισκεφτεί το Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί ο Μουσχούρης-Στο μικροσκόπιο οι επαφές του
«Αιφνίδια αστοχία υλικού, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού»-Πώς πήρε φωτιά ο ασθενής στο «Αλεξάνδρα»
Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα εκταφής θύματος των Τεμπών από τον εφέτη ανακριτή
Ασθενής πήρε φωτιά στη διάρκεια χειρουργείου στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»-Διατάχθηκε έρευνα