Τα διαπιστευτήριά του ως νέος Πρέσβης της Κύπρου στην Ιορδανία επέδωσε ο Μιχάλης Ιωάννου

Tη βούληση της Ιορδανίας για περαιτέρω ενδυνάμωση των ήδη πολύ καλών σχέσεων της με την Κύπρο εξέφρασε ο Βασιλιάς της χώρας, Αμπντάλα Β’, δεχόμενος στις 18 Οκτωβρίου 2020 στο παλάτι Al Husseiniya, τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Δημοκρατίας στο Αμάν, Μιχάλη Ιωάννου.
 
Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών αναφέρει ότι «ο Ιορδανός μονάρχης καλωσόρισε τον Κύπριο πρέσβη και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του εκφράζοντας παράλληλα τη βούληση του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας για περαιτέρω ενδυνάμωση των ήδη πολύ καλών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ιορδανίας».
 
Στην αντιφώνησή του ο Κύπριος πρέσβης, «διαβίβασε με τη σειρά του στον Ιορδανό μονάρχη τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας και υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει στην περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεών της με την Ιορδανία».
 
 

Δειτε Επισης

«Επίθεση άνευ όπλων» χαρακτήρισε τις συλλήψεις σφετεριστών ο Τατάρ-Πάει στη Νέα Υόρκη για να παραπονεθεί
Πάνω από 100 αιτήσεις ασύλου Σύρων απορρίφθηκαν, επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια
Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγορεί τον Πρόεδρο το ΑΚΕΛ Λάρνακας
«Ακλόνητη» υποστήριξη της Άγκυρας στα «δύο κράτη»-Κατηγορίες Γιλμάζ για τις διώξεις σφετεριστών
«Δεν υπάρχει αίτημα έκδοσης για τον Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, ήταν κοινοποίηση», ισχυρίζεται το «υπεξ»
Κατσαδιάζει τον Πρόεδρο για τις δηλώσεις του στη Λάρνακα το Volt-«Παραγνωρίζει τον διαχωρισμό εξουσιών»
Γνωρίζουμε τα εμπόδια της πολυμερούς αλλά ο Πρόεδρος μεταβαίνει «με πίστη στις θέσεις μας και το δίκαιο του αγώνα μας»
Στις γυναίκες θύματα της εισβολής αναφέρθηκε η Α. Ατταλίδου σε συνεδρία της Κ.Σ Γαλλοφωνίας
Πήγαν στα γραφεία της Avrupa να στηρίξουν τον Σενέρ Λεβέντ οι Οικολόγοι
Βαριές πολιτικές ευθύνες έδειξε η Επιτροπή στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-Άδειασε και Γενικούς Διευθυντές