Κρατούμενοι προσέφεραν χρήματα στον παγκύπριο έρανο του ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο Τμήμα Φυλακών συνάντηση μεταξύ της Διευθύντριας του Τμήματος Φυλακών κας Άννας Αριστοτέλους και της Προέδρου του ΠΑΣΥΚΑΦ κας Άννας Αχιλλεούδη.

Οι κρατούμενοι του Τμήματος Φυλακών επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ευαισθησία και αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους τους και ειδικότερα για τα θέματα που αφορούν τον καρκίνο ο οποίος επηρεάζει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, συμμετείχαν για άλλη μια χρονιά στον παγκύπριο έρανο «Μαζί στη Ζωή», προσφέροντας το χρηματικό ποσό των €1415 ευρώ το οποίο παραδόθηκε σήμερα από την Διευθύντρια των Φυλακών στην Πρόεδρο του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται μέσα από το επίπεδο πολιτισμού των Φυλακών της και τον τρόπο μεταχείρισης των φυλακισμένων της και στα πλαίσια αυτά οι κρατούμενοι μας με δική τους πρωτοβουλία αποφάσισαν να προσφέρουν τα ημερομίσθια από την εργασία τους, αλλά και ποσό χρημάτων από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, στον έρανο με στόχο τη συλλογή χρημάτων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου.

Η Διεύθυνση του Τμήματος συγχαίρει για ακόμη μία φορά τους κρατούμενους για την πρωτοβουλία τους, τη στήριξη και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας.

Δειτε Επισης

Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άλλη μια επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού στη Λεμεσό-Του έκλεψαν το μοτοποδήλατο
Το νεκρό καγκουρό μετά από μάχη και η παραλαβή από ζωολογικό κήπο... μυστήριο-Όσα υποστηρίζει ο 36χρονος