Κρατούμενοι προσέφεραν χρήματα στον παγκύπριο έρανο του ΠΑΣΥΚΑΦ «Μαζί στη Ζωή»

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο Τμήμα Φυλακών συνάντηση μεταξύ της Διευθύντριας του Τμήματος Φυλακών κας Άννας Αριστοτέλους και της Προέδρου του ΠΑΣΥΚΑΦ κας Άννας Αχιλλεούδη.

Οι κρατούμενοι του Τμήματος Φυλακών επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ευαισθησία και αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους τους και ειδικότερα για τα θέματα που αφορούν τον καρκίνο ο οποίος επηρεάζει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, συμμετείχαν για άλλη μια χρονιά στον παγκύπριο έρανο «Μαζί στη Ζωή», προσφέροντας το χρηματικό ποσό των €1415 ευρώ το οποίο παραδόθηκε σήμερα από την Διευθύντρια των Φυλακών στην Πρόεδρο του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται μέσα από το επίπεδο πολιτισμού των Φυλακών της και τον τρόπο μεταχείρισης των φυλακισμένων της και στα πλαίσια αυτά οι κρατούμενοι μας με δική τους πρωτοβουλία αποφάσισαν να προσφέρουν τα ημερομίσθια από την εργασία τους, αλλά και ποσό χρημάτων από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, στον έρανο με στόχο τη συλλογή χρημάτων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου.

Η Διεύθυνση του Τμήματος συγχαίρει για ακόμη μία φορά τους κρατούμενους για την πρωτοβουλία τους, τη στήριξη και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Σκηνές απείρου κάλλους στο κέντρο της Λευκωσίας-Άγρια συμπλοκή, μαρτυρίες για μαχαίρια και ζημιές
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία λόγω των εκδηλώσεων παγκύπρια
Ένταλμα σύλληψης εναντίον του οδηγού του οχήματος που παρέσυρε και σκότωσε την 58χρονη στη Λεμεσό
Εννέα οι συλλήψεις στη Λάρνακα για παράνομη παραμονή στη Κυπριακή Δημοκρατία
Αd hoc Επιτροπή από τον Σεπτέμβριο για την φόρμουλα υπολογισμού της κρατικής χορηγίας προς Δήμους
Απαντά ο Υφυπουργός Μετανάστευσης-«Δεν υπήρξαν βασανιστήρια μεταναστών στη Νεκρή Ζώνη»
Νέες αποκαλύψεις με τον διάλογο του πιλότου της Air India και του συγκυβερνήτη του-«Το αεροπλάνο είναι στα χέρια σου»
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες