Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας της 36χρονης μητέρας στη Λεμεσό

Χειροπέδες στον 29χρονο καταζητούμενο για την δολοφονία της 36χρονης Iryna Hurskaya, από τη Λευκορωσία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην οικία της την περασμένη Κυριακή, στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού, πέρασε η Αστυνομία. 

Ο 29χρονος, αναμένεται να υποβληθεί σε εξαντλητική ανάκριση, κατά την οποία θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα, ενώ εναντίον του υπάρχουν στοιχεία που τον συνδέουν με το έγκλημα. Ο ύποπτος αναμένεται αύριο να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γιολίτη για τη σύλληψη του φερόμενου δολοφόνου της 36χρονης: Μαζί μπορούμε

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις έρευνες και τη λήψη καταθέσεων, ενώ σε ότι αφορά το κίνητρο, ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί. Ωστόσο, σε περίπτωση παραδοχής του 29χρονου, αναμένεται να ξεκαθαριστεί το τοπίο ως προς τα κίνητρα, αφού το γεγονός ότι η 36χρονη βρέθηκε γυμνή, είναι κάτι που προβληματίζει τις Αρχές. 

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες, ο 29χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με το θύμα, ενώ πρόσεχε σε κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά της και για αυτό είχε πρόσβαση στην οικία της, εξού και δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης. 

Επίσης, από τις έρευνες διαπιστώθηκε πως ο 29χρονος είχε να παρουσιαστεί στην εργασία τους τις τελευταίες δύο μέρες, χρόνος κατά τον οποίο διαπράχθηκε και το έγκλημα. 

Υπενθυμίζεται ότι από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της 36χρονης μητέρας τριών παιδιών, επήλθε από ασφυξία συνεπεία στραγγαλισμού, ενώ έφερε πολλαπλές κακώσεις στο πρόσωπο και στο κεφάλι, αφού ο δράστης φαίνεται να την ξυλοκόπησε άγρια.

Σημειώνεται πως η οικογένεια της 36χρονης επικήριξε 20 χιλιάδες ευρώ τον ύποπτο, ο οποίος καταζητείτο από την Κυριακή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επικήρυξαν 20 χιλιάδες τον καταζητούμενο για τη δολοφονία της 36χρονης

Δειτε Επισης

Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ με παρέμβαση Μαυρίδη
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της παράνομης δίωξης Σενέρ Λεβέντ από τη Βουλή