powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ελεύθερος υπό όρους ο 29χρονος που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 29χρονος καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από χώρα της ΕΕ και συνελήφθη χθες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, από το οποίο ζήτησε χρόνο για την υπεράσπιση του. Το Δικαστήριο κατόπιν τούτου ανέβαλε την υπόθεση για τις 20.10.2020 και διέταξε όπως ο 29χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πάφο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ενώ καταζητείτο από τις αρχές ευρωπαϊκής χώρας για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση απάτης.

Όπως αναφέρεται, η απάτη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 1/11/2015 και 29/1/2016 σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρεται, ο 29χρονος μαζί με άλλο πρόσωπο φέρονται να σκόπευαν να ιδρύσουν επιχείρηση στη Σλοβακία. Ωστόσο ο 29χρονος φέρεται να απέσπασε από τον συνέταιρο του το χρηματικό ποσό των €162.000 και να ήρθε στην Κύπρο.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
;