Τους έκανε έφοδο η Αστυνομία και εντόπισε χρήματα, επιταγές και ναρκωτικά

Δύο άτομα ηλικίας 26 και 38 ετών από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου συνελήφθησαν χθες από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα μέλη της Δύναμης διενήργησαν έρευνα στην οικία 26χρονου στο Παραλίμνι, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε χρηματικό ποσό ύψους 5.500 ευρώ, επιταγές αξίας 33.000 ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερεις κροτίδες και κάνναβη συνολικού βάρους 270 γραμμαρίων. Ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποίησε η Αστυνομία σε αποθήκη στη παρουσία 38χρονου στη περιοχή Φρενάρους – Βρυσούλλων, εντοπίστηκαν σύνεργα τα οποία χρησιμοποιούνται για την αποξήρανση κάνναβης και ποσότητα κάνναβης βάρους 30 γραμμαρίων.
 
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του 38χρονου εντοπίστηκαν τα κλειδιά της αποθήκης και δύο ψαλίδια που είχαν ίχνη κάνναβης.
 
Ακόμη, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία τρίτου προσώπου, επίσης 38 ετών, στο Φρέναρος εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης βάρους 0,3 γραμμαρίων και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Τα τρία άτομα οδηγήθηκαν στα γραφεία της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο Παραλίμνι και για τους δύο πρώτους δηλαδή τον 26 και τον 38χρονο εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν.
 
Το τρίτο άτομο 38 ετών κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου, τα οποίο διέταξε την κράτησή τους για έξι ημέρες.
 
Την υπόθεση διερευνούν το Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ και το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
 
Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Ξεσπά και βάλλει κατά της Εισαγγελίας η Ανδριάνα Νικολάου-«Κάλυψαν και έδωσαν άφεση αμαρτιών στους εγκληματίες και τους διεφθαρμένους»
Τι ισχύει με τα πυρηνικά του Ιράν-Το Ισραήλ υποστηρίζει πως η Τεχεράνη ήταν κοντά στο να αποκτήσει βόμβα
Ζημιές σε εγκαταλελειμμένα παραπήγματα από πυρκαγιά στην Πάφο
Μπορεί να καταρρεύσει το «μισητό» καθεστώς του Ιράν; Εξέγερση, ανατροπή ή εμφύλιος στην Τεχεράνη
Γιατί ο Τραμπ θέλει να μείνει έξω από τη σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα-Πήρε φωτιά το δωμάτιο από τσιγάρο
Μεταφορές αιτήσεων φοιτητικής χορηγίας με κασόνια και καταβολή σε μη δικαιούχους-Τα ευρήματα της Ελεγκτικής
Καθοριστική Απόφαση Εφετείου για τα Κουρέματα: Το Ανώτατο Δικαστήριο θα δώσει Κατεύθυνση στη Δικαστική Πρακτική
Νέο πλήγμα του Ισραήλ στο Ιράν-Σκότωσε τον νέο αρχηγό του στρατού
Αδυναμίες στον έλεγχο των δαπανών από το Υφυπουργείο Έρευνας διαπιστώνει η Ελεγκτική