Στους δρόμους η Αστυνομία στην Πάφο-Δεκαεπτά καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις

Σε στοχευμένη επιχείρηση αστυνόμευσης δευτερεύοντος οδικού δικτύου, που διενεργήθηκε χτες στην Επαρχία Πάφου, έγιναν 45 έλεγχοι και 17 οδηγοί καταγγέλθηκαν.   

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι τα μεσάνυχτα, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου διενήργησαν εκστρατεία και ελέγχους στο δευτερεύων οδικό δίκτυο της Επαρχίας, στην περιοχή Μεσόγη – Πόλη Χρυσοχούς, Στρουμπί, Τσάδα, Προδρόμι , Γιόλου, Γουδί, Κισσόνεργα, Πέγεια και Χλώρακα. Συνολικά ελέγχθησαν 45 οχήματα και έγιναν 17 καταγγελίες. 

Συγκεκριμένα 2 καταγγέλθηκαν για μη ανανέωση άδειας κυκλοφορίας, 2 οδηγοί καταγγέλθηκαν για απουσία πιστοποιητικού καταλληλότητας, 8 καταγγέλθηκαν για υπερβολική ταχύτητα, 3 καταγγελίες έγιναν για μη χρήση ζώνης ασφαλείας από επιβάτες, 1 προειδοποίηση δόθηκε για φώτα μηχανοκίνητου οχήματος και έγινε 1 καταγγελία για οδήγηση διαγραμμένου οχήματος. 

Οι εκστρατείες αστυνόμευσης στα πλαίσια πρόληψης τροχαίων οδικών δυστυχημάτων, διαρρήξεων και κλοπών θα συνεχιστούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΟΠΕΚ: Απαραίτητος ο έλεγχος αποφάσεων του Γενικού Εισαγγελέα μαζί με διαχωρισμό εξουσιών του
Ολοκληρώθηκε η αντεξέταση του γραφολόγου στην υπόθεση της Γερμανίδας σφετερίστριας-«Δεν κατέληξε σε απόλυτο συμπέρασμα»
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λευκωσία (pic)
Έκθεση Κομισιόν: Μεταρρυθμίσεις σε δικαιοσύνη, καταπολέμηση διαφθοράς στην Κύπρο και προκλήσεις στα ΜΜΕ
Ποινή τεσσάρων ετών σε 68χρονο και 67χρονη για απόσπαση 16 χιλιάδων ευρών
Ζήτησε πίστωση χρόνου το Υπ. Δικαιοσύνης για να ετοιμάσει τα νομοσχέδια για τους συμβασιούχους αστυνομικούς
Καταζητείται ο Λεόντιος Ιωάννου για εμπρησμό στη Λάρνακα (pic)
Καταγγελία για άρνηση της Γερμανίας για καθυστέρηση στη μεταφορά του Κενάν Αγιάς στην Κύπρο
Ποινή φυλάκισης 5,5 ετών στον τέως Διευθυντή του Παττιχείου Θεάτρου Λεμεσού
Ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης σε Εισαγγελία η Αστυνομία για την αναστολή δίωξης-«Γνώριζαν πριν την καταχώρηση» είπε το ΕΔΑΔ