Επικήρυξαν 20 χιλιάδες τον καταζητούμενο για τη δολοφονία της 36χρονης

Αμοιβή 20 χιλιάδων ευρώ δίνει η οικογένεια της 36χρονης, Iryna Hurskaya, η οποία δολοφονήθηκε και εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο της το μεσημέρι της Κυριακής.

Πρόκειται για τον Aistis Mikalauskas, μόνιμο κάτοικο Λεμεσού εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, ωστόσο παρά τις έρευνες της Αστυνομίας μέχρι στιγμής δεν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 
 
Τα ευρήματα από την νεκροτομή 

Στο μεταξύ, το πρωί διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 36χρονης, Iryna Hurskaya, η οποία κατέδειξε τα ακριβή αίτια θανάτου της. 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησαν ο Νικόλας Χαραλάμπους, ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου και η Αγγελική Παπέτα διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της επήλθε από ασφυξία συνεπεία στραγγαλισμού. Υπενθυμίζεται ότι από τη αυτοψία είχαν εντοπιστεί ίχνη στραγγαλισμού, καθώς και δίπλα από τη σορό της ένα ματωμένο μαξιλάρι. 

Επίσης, διαπιστώθηκε πως το θύμα φέρει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και στην τραχηλική χώρα. 

Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες στη σκηνή του εγκλήματος, ο δράστης ξυλοκόπησε άγρια τη 36χρονη, η οποία εντοπίστηκε γυμνή στο έδαφος του υπνοδωματίου της, ενώ σε διάφορα σημεία του δωματίου, αλλά και σε αντικείμενα, υπήρχαν αίματα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του, ενώ λαμβάνει καταθέσεις από πρόσωπα σε μια προσπάθεια να διαλευκάνει την υπόθεση και να εξακριβώσει το κίνητρο του δράστη. 

Δειτε Επισης

Αποτιμά θετικά την έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου το Υπουργείο Δικαιοσύνης
Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Έπαιξε τα τελευταία της χαρτιά για τα ΜΟΕ η Ολγκίν και φεύγει-Στη Νέα Υόρκη για αξιολόγηση βημάτων
Αλλάζει η δομή στη δικαστική εξουσία, δημιουργείται νέο Διοικητικό Εφετείο-Οι μεταρρυθμίσεις που ενέκρινε η Βουλή
Εντείνονται οι αντιδράσεις στα κατεχόμενα για την πιθανή έκδοση του Σενέρ Λεβέντ στην Τουρκία
Αποδέχτηκαν την συμβιβαστική λύση του Προέδρου για τις επιπρόσθετες μόνιμες θέσεις οι εκπαιδευτικοί
Κατέθεσαν άλλοι δύο μάρτυρες από την ΟΝΕΚ στη δίκη Γιαννάκη-Στο επίκεντρο ο φάκελος προσωπικού
Μονόλεπτη σιγή στην Ολομέλεια για τα θύματα στο Μαρί και τη πτώσης ελικοπτέρου της ΕΦ με πέντε νεκρούς
Πλησιάζει το ρεκόρ ζήτησης το ηλεκτρικό ρεύμα-Αγγίζει τα 1090 MW
Υπό κράτηση ο 35χρονος που συνελήφθη για τη ληστεία στην Αγία Νάπα