Μεγάλη ανησυχία-Καταγράφηκε ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός κρουσμάτων τη Δευτέρα

Βαθύ προβληματισμό και τεράστια ανησυχία προκαλεί ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, καθώς πρόκειται για τον δεύτερο υψηλότερο από την έναρξη της πανδημίας στην Κύπρο.
 
Τα 41 κρούσματα καθώς και τα 301 συνολικά που καταγράφηκαν τις πρώτες 12 μέρες του Οκτώβρη, καταδεικνύουν πως η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε ένα επιθετικό κύμα της πανδημίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκρηξη κρουσμάτων, ανακοινώθηκαν 41 νέα περιστατικά-Όλες οι πληροφορίες
 
Υπενθυμίζεται ότι τα περισσότερα κρούσματα που καταγράφηκαν ποτέ στην Κύπρο εντοπίστηκαν την Πρωταπριλιά, όταν ανακοινώθηκαν 58. Τα κρούσματα ήταν πυκνά τις μέρες πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία, καθώς η πανδημία βρισκόταν στην κορύφωσή της. Στις 3 Απριλίου καταγράφηκαν 40 κρούσματα, στις 9 Απριλίου 38, στις 2 Απριλίου 36, στις 29 Μαρτίου 35, στις 14 Απριλίου 33 και 32 την 31η Μαρτίου και την 8η Απριλίου. Επίσης υπήρξαν 31 κρούσματα στις 10 Απριλίου και 30 στις 4 Απριλίου.
 
Μετά τον Απρίλιο, τα περισσότερα κρούσματα εντοπίστηκαν στις 31 Ιουλίου, όταν παρατηρήθηκε η έξαρση του καλοκαιριού, με 30 κρούσματα. Την επόμενη ημέρα ανακοινώθηκαν άλλα 20, ενώ μέσα στις εβδομάδες που ακολούθησαν υπήρξαν τρεις ημερομηνίες με μαζεμένα κρούσματα, η 4η Αυγούστου με 25, η 11η Αυγούστου με 25 και η 19η Αυγούστου με 26. Τον Σεπτέμβριο τα περισσότερα κρούσματα που ανακοινώθηκαν ήταν 25, στις 19 του μήνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Από τις βόμβες στη διπλωματία-Τι συζητούν ΗΠΑ και Ιράν πίσω από κλειστές πόρτες για ένα πυρηνικό deal
Καταζητεί την 37χρονη Νάταλυ Τζιαπούρα η Αστυνομία (pic)
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ που μοιράζει 7.400.000
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί το Ισραήλ να συμμορφωθεί πλήρως με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο
Συνελήφθη ο διαβόητος ναρκέμπορος «El Fito»-Είχε διατάξει τη δολοφονία προεδρικού υποψηφίου το 2023
Η Βουλή ψήφισε νομοθεσία για τον αστικό αναδασμό
Αναθεώρηση διαδικασίας επιστροφής εισφοράς στον ΟΑΥ με νόμο
Νέα νομοθεσία για τη Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων ψήφισε η Βουλή
Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ