Νεαρός άνοιξε πυρ εναντίον λεωφορείου στη Ρωσία-Σκότωσε πρώτα τη γιαγιά του και τον γείτονα

Ένας 18χρονος Ρώσος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, άνοιξε πυρ εναντίον λεωφορείου και ατόμων που περίμεναν στην στάση, στην πόλη Μπορ της περιοχής Νιζεγκαρότσκι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίσθηκαν.

Η κατάσταση των δύο τραυματιών, που έχουν διακομισθεί στο κεντρικό νοσοκομείο της πόλης, κρίνεται από του γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη. Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας, την οποία επικαλείται το πρακτορείο TASS, δράστης φέρεται να είναι ο 18χρονος Ντανιήλ Μονάχοφ.

Πριν το περιστατικό στην στάση του λεωφορείου ο νεαρός τσακώθηκε με την γιαγιά του την οποία τραυμάτισε θανάσιμα με το όπλο και εν συνεχεία σκότωσε έναν γείτονα του. Ο δράστης δεν έγινε δυνατόν να συλληφθεί και καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Η αστυνομία με ανακοίνωση της κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μεταδίδεται επίσης ότι ο Μονάχοφ ενδέχεται να έχει δύο όπλα και 40 σφαίρες και να διέφυγε με αυτοκίνητο.

Η Ανακριτική Επιτροπή της περιοχής (που είναι παρόμοια υπηρεσία με το αμερικανικό FBI) άσκησε ποινική δίωξη, ενώ στον οικισμό Μπολσεορλόφσκογιε, στο οποίο πιθανολογείται ότι βρίσκεται, έχουν σταλεί ειδικές δυνάμεις.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 21χρονος για τον εμπρησμό στο σπίτι του Στάρμερ-Μεγάλη έρευνα της αντιτρομοκρατικής
Θα επιδιώξει συνάντηση μόνο με τον Πούτιν στην Τουρκία ο Ζελένσκι
«Μικρές οι πιθανότητες για ουσιαστικά αποτελέσματα από μία συνάντηση Ουκρανίας-Ρωσίας»
Πάνω από 83 εκατομμύρια οι εσωτερικά εκτοπισμένοι παγκοσμίως
Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ στο Ιράν για το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας
Σφοδρές συγκρούσεις ενόπλων ομάδων στην πρωτεύουσα της Λιβύης
Ο στρατός του Ισραήλ βομβάρδισε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας
Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Θέλει την παρουσία Τραμπ στις διαπραγματεύσεις στην Τουρκία ο Ζελένσκι
Απελευθερώθηκε μετά από 584 ημέρες ομηρίας από την Χαμάς ο Ίνταν Αλεξάντερ