Όλα ανοιχτά για μία θέση στον τελικό για Λέστερ και Άστον Βίλα

H Μάντσεστερ Σίτι ήταν κυρίαρχος στο πρώτο ραντεβού της με την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ και με το 3-1 υπέρ της στο Ολντ Τράφορντ πήρε τεράστιο προβάδισμα για να κλείσει θέση στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ, ωστόσο στο άλλο ζευγάρι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ναι μεν η Λέστερ κουβαλούσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Άστον Βίλα, ούσα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Premier League, όμως οι βίλανς απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στο "King Power Stadium" το βράδυ της Τετάρτης και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της 28ης Ιανουαρίου στο Μπέρμιγχαμ.

Η ομάδα του Ντιν Σμιθ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 29' με προβολή του Γκίλμπερτ στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Ελ Γκαζί και στο 42' είχε δοκάρι με τον Κόνσα, με τις αλεπούδες να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνουν στην ισοφάριση.

Ο Μάντισον δεν τα κατάφερε με τα δύο σουτ που επιχείρησε υπό καλές προϋποθέσεις στο 63' και στο 73', για να έρθει το 1-1 με τον Ιχεανάτσο (είχε μπει αλλαγή στο 69') στο 74' που εκτέλεσε τον Νάιλαντ με δυνατό σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή και έφερε το ματς στα ίσα.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Λιμνάτη και Λάνειας-Κατέκαψε επτά εκτάρια γης
Ξεσπάθωσε για Μουρτζούκου η μητέρα του Παναγιωτάκη-«Θέλει δεν θέλει, θα ομολογήσει και για το γιο μου»
Διαμαρτυρήθηκαν εις μνήμη του Θανάση έξω από τη Νομική Υπηρεσία-«Τιμωρία στους ενόχους»
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου με θύμα 15χρονο-Έλειπε από χθες, τον εντόπισαν νεκρό οι οικείοι του
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μεταξύ Λάνειας και Λιμνάτη-Στη μάχη εναέρια μέσα, ενήμεροι Χαρτσιώτης και Γ.Δ. του Υπ. Γεωργίας
Συνελήφθη γνωστός Έλληνας Τik Toker-Ποινικό παρελθόν με απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές και εκβιασμούς
Ασύλληπτη τραγωδία... Τροχαίο πίσω από το νεκρό που εντοπίστηκε σε δρόμο της Πάφου-Έχασε τη ζωή του 15χρονος
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός νεαρός σε δρόμο της επαρχίας Πάφου-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ
Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό της 57χρονης-Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης