Mε ένα τσουβάλι απουσίες και μισή ομάδα η Πάφος κόντρα στην Ομόνοια

Δεν λένε να τελειώσουν οι πονοκέφαλοι με τους συχνούς τραυματισμούς στην Πάφος FC, για τον αυριανό αγώνα (10/1) με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Oι Νέμετς, Βα και Τόρες δεν είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας, με το ενδεχόμενο ο τεχνικός της παφιακής ομάδας να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων, ούτως ώστε να συμπληρωθεί ενδεκάδα.

Οι Ράσιτς και Σάνι παραμένουν ακόμα εκτός, ενώ Σακό και Μπεριγκό ακολουθούν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους στο εξωτερικό και αναμένεται να επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα. Ο Ιμπραχίμ και ο Βαρέλα παραμένουν εκτός για τη σεζόν.

Ο Φυλακτού συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ ο Πάντσεον, αντιμετωπίζει τραυματισμό στην περιοχή του γονάτου και αναμένεται να μείνει εκτός. Οι Γεώργιος Βαλεριανός και Κυριάκος Αντωνίου θα χάσουν το επερχόμενο παιχνίδια, αφού είναι τιμωρημένοι με κίτρινες κάρτες.

Για τον αγώνα στο ΓΣΠ,  οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι μόλις 15 με τους τρεις να είναι ο τερματοφύλακες.  Συγκεκριμένα, Ρούτκο, Πέτρου και Ρέινολτς, Λαφράνας, Αραγιούρι, Πάβελ, Σιρόκ, Φιλιώτης, Τσοκκάς, Πανός, Γουίλιαμς, Μπεσάρα, Γκόνταρτ, Καμπράλ και Κωνσταντίνου.