Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν εκεί, αλλά η ομάδα έλειπε

Ο κόσμος κέρδισε τη μάχη της εξέδρας, αλλά στο παρκέ ο Παναθηναϊκός ήταν προβληματικός σε περιφερειακή άμυνα, ριμπάουντ και το Μιλάνο κέρδισε εύκολα ένα κρίσιμο ματς (96-87).

Ήταν ένα βράδυ που όλα πήγαν στραβά. Ο Παναθηναϊκός είχε κάκιστη απόδοση στο Μιλάνο και όταν προσπάθησε να... ξυπνήσει στην τέταρτη περίοδο ήταν πια αργά. Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν τα ίδια, γνωστά και μεγάλα προβλήματα, που τους ταλαιπωρούν όλη τη σεζόν: στην περιφερειακή άμυνα και τα ριμπάουντ. Μέσα σε όλα, ο Νικ Καλάθης έκανε ένα από τα πιο άστοχα παιχνίδια του (1/10 εντός πεδιάς) και το σκοράρισμα των ΝτεΣόν Τόμας (15π.), Τζίμερ Φριντέτ (28π. με εξαιρετικά ποσοστά) και Ντίνου Μήτογλου (10π.) πήγε... στράφι. 

Από την άλλη, η Αρμάνι βρήκε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ σε τρομερή βραδιά (22π.) και ο Ετόρε Μεσίνα έβγαλε πολλούς πρωταγωνιστές μέσα από το ροτέισιόν του, όπως τον Κίφερ Σάικς (17π.), τον Ρικάρντο Μορασκίνι (12π.) και τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ (11π.). Οι Ιταλοί έβαλαν τα τρίποντα (14 3π.), πάλεψαν για κάθε 50-50 μπάλα, έδειξαν να έχουν περισσότερη ενέργεια και πήραν δίκαια την νίκη. 

Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι έπιασαν το «τριφύλλι» στη βαθμολογία της Euroleague (10-7 ρεκόρ) και το... προσπέρασαν, αφού έχουν το «πάνω χέρι» στην ισοβαθμία (2/2 απέναντι στην ελληνική ομάδα φέτος). 

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΌπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου: Πάνω από 5.500.000€ σε jackpots έχουν ήδη μοιραστεί σε μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

Πλέον για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί ένα πιο βατό πρόγραμμα στην Euroleague, αφού ο... μήνας - φωτιά ολοκληρώθηκε. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους την Μπάγερν (εντός), τη Ζαλγκίρις (εντός), τη Βιλερμπάν (εντός), τη Βαλένθια (εκτός), τον Ερυθρό Αστέρα (εκτός) και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (εντός) και θέλουν να «χτίσουν» το δικό τους νικηφόρο σερί, που θα τους φέρει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. 

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Aπάντησε με ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ η Χεζμπολάχ
Κόμπος οι έρευνες στις Κεντρικές για «Κομμωτή»-Δεν βρήκαν το κινητό του, άγνοια από συκγρατούμενους του
Νεκρός ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, μετά το χτύπημα στη Βηρυτό, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές
Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Πιέζει ο μη εντοπισμός του ισοβίτη, προσπάθεια... απόδρασης από τις ευθύνες-Στον τοίχο Φιλιππίδης και Παπαθεοδώρου
Σε διαθεσιμότητα και οι επτά της συνοδείας του ισοβίτη-Η πρώτη τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης
Καλούνται στη Βουλή για εξηγήσεις για απόδραση «Kομμωτή» οι αρμόδιοι-Αλυσιδωτές αντιδράσεις
Black jack αποδράσεων με εμπλοκή Αστυνομίας επί θητείας Παπαθεοδώρου-Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα
Κάλεσε Αρχηγό και αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών ο Χαρτσιώτης-Θορυβημένο το Προεδρικό για την απόδραση