BINTEO: Η στιγμή της συντριβής του ουκρανικού αεροσκάφους-Φλεγόταν στον αέρα

Αεροπορικό δυστύχημα με ουκρανικό αεροσκάφος σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Ιράν με αποτέλεσμα όλοι οι επιβάτες να χάσουν τη ζωή τους.

Όπως μεταδίδει το Sputnik, o Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε ότι όλοι επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους είναι νεκροί. Το ουκρανικό αεροσκάφος, που μετέφερε τουλάχιστον 170 επιβάτες, συνετρίβη λίγα λεπτά μετά την απογείωση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ιμάμ Χομεϊνί στην Τεχεράνη.

Αεροπορικό δυστύχημα: Προκλήθηκε από τεχνικά προβλήματα στο αεροσκάφος
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ιρανικού Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας, τον οποίο επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων IRNA, το αεροπορικό δυστύχημα προκλήθηκε καθώς το Boeing της Ukraine International Airlines αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα.
Ομάδες διασωστών έφτασαν άμεσα στο σημείο του αεροπορικού δυστυχήματος στα νοτιοδυτικά προάστια της Τεχεράνης. Επικεφαλής της Ερυθράς Ημισελήνου δήλωσε, σύμφωνα με το AFP, ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν επιζώντες μετά τη συντριβή.

Το αεροπλάνο φέρεται να πήρε φωτιά πριν τη συντριβή, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανήρτησε ο ανταποκριτής του BBC στο Ιράν, Αλί Χασέμ. Από την πλευρά του ο επικεφαλής υπηρεσιών πρώτων βοηθειών του Ιράν Πιρχουσεΐν Κουλιβάντ δήλωσε μεταξύ άλλων στην κρατική τηλεόραση για το αεροπορικό δυστύχημα: «Το αεροσκάφος έχει πάρει φωτιά. Στείλαμε συνεργεία των υπηρεσιών έρευνας και διάσωσης».

«Η φωτιά είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να κάνουμε καμία διάσωση… έχουμε 22 ασθενοφόρα, τέσσερα ασθενοφόρα λεωφορεία και ένα ελικόπτερο στην περιοχή», πρόσθεσε αργότερα ο Κουλιβάντ.

Δειτε Επισης

Κανένα νέο εύρημα την Πέμπτη στην έρευνα διάσωσης στο Κάβο Γκρέκο
Στις προτεραιότητες Γκουτέρες το Κυπριακό-Ενημέρωσε τους εταίρους για τις εξελίξεις ο Πρόεδρος
Διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου συγκρούστηκαν με την ισραηλινή αστυνομία
Προκλητικός ο Φιντάν μετά τη Γενεύη-«Υπάρχει μια πραγματικότητα στην Κύπρο και πρέπει να αποκατασταθεί»
Μήνυμα Ιμάμογλου από τη φυλακή-«Δεν μπορείτε και δεν πρέπει να μείνετε σιωπηλοί»
Δεν αποκλείει μελλοντική αύξηση χορηγίας προς τους Δήμους το Υπουργείο Εσωτερικών
Σε λαϊκό προσκύνημα στην Ιταλία το σώμα του 15χρονου «influencer του Θεού»
Για «αυταρχική στροφή στην Τουρκία», μιλά αναλύτρια στη Liberation μετά τη σύλληψη Ιμάμογλου
Το 17,1% του πληθυσμού σε κίνδυνο φτώχιας ή κοινωνικού αποκλεισμού το 2024
Δημιουργούνται ζώνες με όριο ταχύτητας τα 30km εντός των πόλεων-Εξετάζεται και αύξηση των προστίμων