Πιστεύουν στη νίκη με ΑΠΟΕΛ και το λένε στον Ολυμπιακό

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αποσπάσει βαθμούς από τον ΑΠΟΕΛ, εξέφρασε ο πρόεδρος των μαυροπρασίνων, Κώστας Σεραφείμ, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.

Παράλληλα, μίλησε για τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας του αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο.

Οι δηλώσεις του:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα πάμε στο ΓΣΠ και ελπίζουμε η απόδοση της ομάδας να είναι τέτοια που να μας δώσει βαθμούς. Έχουμε δει στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για καμία ομάδα. Εμείς ως Ολυμπιακός, έχουμε αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορούμε να χτυπήσουμε κάθε παιχνίδι απέναντι σε κάθε αντίπαλο».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν υπολογίζονται οι Κίρεφ, Βινίσιους και Σωτηρίου. Ο Αζουλάο είναι τραυματίας εδώ και αρκετό διάστημα και παρόλο που είναι μια ηχηρή μεταγραφή, ακόμη δεν βοήθησε στο βαθμό που θα θέλαμε εμείς. Εκτός από τον Μπιλάλ που αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού με την ΑΕΚ, είναι στη διάθεση του προπονητή οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές».

Ο στόχος του Ολυμπιακού; «Δεν έχουμε καθορίσει στόχο από την αρχή. Άμεσος στόχος μας ήταν να κάνουμε μια ομάδα διεκδικητική και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε μία ομάδα με μόλις τρεις νίκες, και πολύ λίγες ήττες. Έχουμε πολλές ισοπαλίες. Αντιλαμβάνεστε πως αν είχαμε άλλους 4-5 βαθμούς, θα μιλούσαμε πάνω σε διαφορετική βάση. Αν κερδίζαμε τα παιχνίδια με Πάφο που ισοφαριστήκαμε στο τέλος, ή το ματς με την Ένωση που ήταν ένας μονόλογος».

Τι γίνεται στα μεταγραφικά; «Έχει ανακοινωθεί ο Βελλίδης. Ήδη ο Σιντιμπέ έχει αποχωρήσει. Έχει αποχωρήσει και ο Λόντρι που ήταν του καταλόγου Β’».

Δειτε Επισης

Νεκρός ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ μετά το χτύπημα στη Βηρυτό, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές
Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Πιέζει ο μη εντοπισμός του ισοβίτη, προσπάθεια... απόδρασης από τις ευθύνες-Στον τοίχο Φιλιππίδης και Παπαθεοδώρου
Σε διαθεσιμότητα και οι επτά της συνοδείας του ισοβίτη-Η πρώτη τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης
Καλούνται στη Βουλή για εξηγήσεις για απόδραση «Kομμωτή» οι αρμόδιοι-Αλυσιδωτές αντιδράσεις
Black jack αποδράσεων με εμπλοκή Αστυνομίας επί θητείας Παπαθεοδώρου-Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα
Κάλεσε Αρχηγό και αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών ο Χαρτσιώτης-Θορυβημένο το Προεδρικό για την απόδραση
Πήρε αναβολή η δίκη των Αρχιμανδριτών-Προστέθηκαν νέες κατηγορίες
Ακούει και τον Τατάρ και μετά αποφασίζει τα επόμενα βήματα ο Γενικός Γραμματέας