Κόρε: Θα ήθελα περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις και αυτό φάνηκε

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Κόρε Ίγκενμπριγκτσεν, μετά την επιβλητική νίκη επί του Ολυμπιακού. 

«Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ο Ολυμπιακός ότι ήθελε, χάναμε αρκετές μπαλιές. Η ομάδα που έκανε τις αντεπιθέσεις ήταν ο Ολυμπιακός και άξιζε το προβάδισμα. Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε μέσα με διαφορετική συμπεριφορά. Κινούσαμε πιο γρήγορα την μπάλα. Ξεκινώντας το παιχνίδι, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και μετά σκοράραμε. Ήταν ένα παιχνίδι δυο ημιχρόνων. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να τον κερδίσουμε».

«Φυσικά θα ήθελα περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις και αυτό φάνηκε από τις φάσεις που μας απειλούσε ο Ολυμπιακός. Έχουμε πάρει έξι βαθμούς στα δυο τελευταία παιχνίδια και αυτό δίνει αυτοπεποίθηση».
 


 

Δειτε Επισης

Middle East Eye: Οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει την Τουρκία για την επικείμενη ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Πίδακες λάβας ύψους ως και 300 μέτρα εκτόξευσε το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη
Τον αμανέ τους για διώξεις σφετεριστών συνεχίζουν οι τούρκοι-«Θα υπάρξει απάντηση αν συνεχιστούν»
Οι Ευρωπαίοι πιέζουν το Ιράν να αποδεχθεί τον μηδενικό εμπλουτισμό σε ουράνιο-Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Γενεύης
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Για περιφερειακές εξελίξεις συνομίλησαν Ρούμπιο-Κόμπος
Πούτιν: «Ανησυχώ για έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο»
Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βαλλιστικός πύραυλος κτυπά παιδικό σταθμό στο Ισραήλ
Συστάσεις Γερμανικού ΥΠΕΞ προς τουρίστες στην Κύπρο-Ζητά αυξημένη προσοχή και συνετή συμπεριφορά