Βλέπουν καθηγητές και μαθητές οι οργανωμένοι γονείς

Συναντήσεις με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΛΤΕΚ και ΟΕΛΜΕΚ, καθώς και με την ΠΣΕΜ θα έχει αύριο η Γραμματεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης.
 
Η συνάντηση με την ΟΛΤΕΚ θα πραγματοποιηθεί στις 09:30, με την ΟΕΛΜΕΚ στις 11 το πρωί και με την ΠΣΕΜ στις 13:00.
 
Σύμφωνα με την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, οι συναντήσεις αυτές, πέραν του εθιμοτυπικού τους χαρακτήρα, σκοπό έχουν την ανταλλαγή απόψεων για τα εκπαιδευτικά και άλλα θέματα που απασχολούν τη δημόσια εκπαίδευση.
 
Η Συνομοσπονδία αναφέρει, σε δημοσίευση της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, ότι με υπευθυνότητα και σοβαρότητα θα ακούσει τους εκπαιδευτικούς εταίρους της και θα συζητήσει μαζί τους.
 
«Στόχος όλων μας πρέπει να είναι, μέσα σε πνεύμα αλληλοσεβασμού και αλληλοκατανόησης, η επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας και το δημόσιο σχολείο», σημειώνει.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Καλοκαιρινή καταιγίδα στο μενού του καιρού-Στους 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Σε καταστολή 75χρονος-Παρασύρθηκε σε ποδηλατικό αγώνα στην προσπάθειά του να διασταυρώσει το δρόμο
Μάχη για τη ζωή δίνει 18χρονος-Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία
Παιδιά με αποσκευές γεμάτες θλίψη, πόνο και πληγές-Οι ευχές για δικαιώματα και η σκληρή πραγματικότητα
Καμία ανησυχία στην Κύπρο από τη μετάλλαξη δότη σπέρματος στο Βέλγιο-Πώς λειτουργεί το σύστημα ελέγχου
Προηγείται η ανακουφιστική φροντίδα πριν την ευθανασία-Η ανάγκη για θεσμοθέτηση και ισότιμη πρόσβαση
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο