Πως έχει το θέμα Αλεμάν στην Πάφο και η θέση της διοίκησης

Δηλώσεις παραχώρησε στον Super Sport fm o εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου μετά και τη νέα ήττα της Πάφου από την Ανόρθωση μέσα στο Στέλιος Κυριακίδης με 0-3.
 
Ο Πολίβιος Πάλιουρας, μεταξύ άλλων ανέφερε για την απογοήτευση που υπάρχει στη τάξη της ομάδας αλλά και για το θέμα των μεταγραφών.
 
Αναλυτικά: 
 
«Είναι γεγονός πως απογοητεύσαμε τον κόσμο μας αλλά και εμάς. Από την αρχή δώσαμε εύκολο τέρμα στον αντίπαλο για κάτι που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Στη συνέχεια, με άλλα δυο πέναλτι δεχτήκαμε δυο τέρματα και κάπου εκεί το παιχνίδι χάθηκε».

«Δεν έχουμε πλησιάσει τον στόχο που είχαμε θέσει εξ αρχής. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την πολύ σκληρή προσπάθεια. Είχαμε προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι, με την διοίκηση να είναι διατεθειμένη να προβεί σε κινήσεις για να φέρει λύσεις και να φέρει επιθετικό. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως θα κινδυνέψουμε».

«Μόνο με δουλειά, προπονήσεις και ανάλυση αντιπάλου. Στο μεταγραφικό περιμένουμε να τελειώσουμε σύντομα το μεταγραφικό και να καταφέρει η ομάδα να ξεκινήσει να ανακάμπτει. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε αυτά που θέλουμε».

«Πάνω κάτω με τα προβλήματα θα πάμε με τα ίδια στο παιχνίδι με την Πάφο. Ο Φιλιώτης και Νέμετς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μαζί μας. Ο Ρούτκο θα επιστρέψει και ο Βαλεριάνος είναι ακόμη τραυματίας. Ο Μπεριγκό αναμένουμε μέσα στον Φεβρουάριο να επιστρέψει».
 
«Όλοι ήμαστε απογοητευμένοι, οι ιδιοκτήτες είναι διατεθημένοι να κάνουν κινήσεις και να βοηθήσουν την ομάδα. Είμαστε κοντά με κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά προς το παρών δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο».
Για τον Αλεμάν: «Δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο η καμία απάντηση».
 

Δειτε Επισης

Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Πιέζει ο μη εντοπισμός του ισοβίτη, προσπάθεια... απόδρασης από τις ευθύνες-Στον τοίχο Φιλιππίδης και Παπαθεοδώρου
Σε διαθεσιμότητα και οι επτά της συνοδείας του ισοβίτη-Η πρώτη τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης
Καλούνται στη Βουλή για εξηγήσεις για απόδραση «Kομμωτή» οι αρμόδιοι-Αλυσιδωτές αντιδράσεις
Black jack αποδράσεων με εμπλοκή Αστυνομίας επί θητείας Παπαθεοδώρου-Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα
Κάλεσε Αρχηγό και αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών ο Χαρτσιώτης-Θορυβημένο το Προεδρικό για την απόδραση
Πήρε αναβολή η δίκη των Αρχιμανδριτών-Προστέθηκαν νέες κατηγορίες
Ακούει και τον Τατάρ και μετά αποφασίζει τα επόμενα βήματα ο Γενικός Γραμματέας
Οι αστοχίες που πιέζουν την Αστυνομία, τα διαδοχικά μέτωπα και τα... προσκλητήρια του Αρχηγού