Ο στόχος και η πίστη της Σαλαμίνας στο πρωτάθλημα

Δηλώσεις παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας στον στον Super Sport FM 104.0, μετά και τη νίκη της ομάδας του επί του Εθνικού στο Αμμόχωστος.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Λάζος, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Με τη νίκη που κάναμε κόντρα στον Εθνικό, κάναμε ένα βαθμολογικό άλμα, αλλά και ψυχολογικό. Θα βοηθήσει ιδιαίτερα και τους παίκτες εν όψει της συνέχειας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Δεν σας κρύβω ότι πιστεύω πως πραγματοποιήσαμε το καλύτερο α’ ημίχρονο. Είχαμε πει πως για να έχει αντίκρισμα η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, έπρεπε να κερδίσουμε τον Εθνικό και αυτό πράξαμε», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι της Κυριακής.

Δεν άρχισε ιδανικά η Νέα Σαλαμίνα όμως έχουν αλλάξει άρδην τα δεδομένα: «Πιστεύαμε από την πρώτη στιγμή στη δουλειά που γίνεται στο Μενεού. Στηρίξαμε τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές στα δύσκολα αποτελέσματα. Αυτό άρχισε να αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε διεκδικητικοί, ανταγωνιστικοί, και ελπίζουμε να έχει και συνέχεια».

Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ όπου αν έχετε βαθμολογικό όφελος η Νέα Σαλαμίνα μπορεί να δει ακόμη και πιο ψηλά: «Θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Με μια καλή εμφάνιση, μπορούμε να πάρουμε βαθμό η βαθμούς σε οποιαδήποτε έδρα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η ΑΕΛ έχει μεγάλη ιστορία, την σεβόμαστε, είναι μεγάλη ομάδα, όμως και εμείς είμαστε ομάδα με ιστορία. Θα πάμε εκεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ποια τα αγωνιστικά δεδομένα; «Δεδομένη θεωρείται η απουσία του Κωστή που συμπλήρωσε κάρτες. Επιστρέφει ο Ρέινολντς. Έχουμε και τον Νουρ και τον Μαριάνοβιτς που μπορούν να καλύψουν το κενό του Ιωάννη Κωστή. Θα δούμε σήμερα πως έχει η κατάσταση για τους Κίνγκσλεϊ και Φουστάρ. Η πρώτη εκτίμηση πάντως είναι ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει και ο Βεσελόφσκι και θα είναι διαθέσιμος».

Δειτε Επισης

Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Πιέζει ο μη εντοπισμός του ισοβίτη, προσπάθεια... απόδρασης από τις ευθύνες-Στον τοίχο Φιλιππίδης και Παπαθεοδώρου
Σε διαθεσιμότητα και οι επτά της συνοδείας του ισοβίτη-Η πρώτη τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης
Καλούνται στη Βουλή για εξηγήσεις για απόδραση «Kομμωτή» οι αρμόδιοι-Αλυσιδωτές αντιδράσεις
Black jack αποδράσεων με εμπλοκή Αστυνομίας επί θητείας Παπαθεοδώρου-Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα
Κάλεσε Αρχηγό και αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών ο Χαρτσιώτης-Θορυβημένο το Προεδρικό για την απόδραση
Πήρε αναβολή η δίκη των Αρχιμανδριτών-Προστέθηκαν νέες κατηγορίες
Ακούει και τον Τατάρ και μετά αποφασίζει τα επόμενα βήματα ο Γενικός Γραμματέας
Οι αστοχίες που πιέζουν την Αστυνομία, τα διαδοχικά μέτωπα και τα... προσκλητήρια του Αρχηγού