Έσκυψε και γλίτωσε από τη σφαίρα ο Κοβάσεβιτς- Βρέθηκε καμένο το όχημα του δράστη

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στη Γλυφάδα, όταν ένα άτομο αγνώστου ταυτότητας πυροβόλησε μια φορά εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή Ντάρκο Κοβάσεβιτς, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του.
 

Ο Σέρβος ήταν τυχερός αφού έσκυψε και η σφαίρα δεν τον βρήκε. Ωστόσο από τη βίαιη πτώση του στο έδαφος τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο.
 
Ο δράστης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο μάρκας Smart, το οποίο αργότερα βρέθηκε καμένο στο Γκολφ Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του καμένου οχήματος εντοπίστηκε ένα όπλο.
 
Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε είναι τύπου glock, ενώ το όχημα -που δεν είναι κλεμμένο- φέρεται να προέρχεται από την Καλαμάτα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
 
Σημειώνεται ότι ο Κοβάσεβιτς έπαιξε μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό, στη Γιουβέντους, στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στη Λάτσιο και στον Ερυθρό Αστέρα.
 
Στις 7 Ιουλίου 2007 ο Κοβάσεβιτς έγινε παίκτης του Ολυμπιακού, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού (17 τέρματα στο πρωτάθλημα, γκολ στη νίκη επί του Άρη στον τελικό κυπέλλου, αλλά και 3 καθοριστικά τέρματα για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ) οδήγησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του. Την επόμενη σεζόν, ωστόσο, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον υποχρέωσε σε αποχώρηση από την ενεργό δράση.

Δειτε Επισης

Νεκρός ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ μετά το χτύπημα στη Βηρυτό, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές
Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Πιέζει ο μη εντοπισμός του ισοβίτη, προσπάθεια... απόδρασης από τις ευθύνες-Στον τοίχο Φιλιππίδης και Παπαθεοδώρου
Σε διαθεσιμότητα και οι επτά της συνοδείας του ισοβίτη-Η πρώτη τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης
Καλούνται στη Βουλή για εξηγήσεις για απόδραση «Kομμωτή» οι αρμόδιοι-Αλυσιδωτές αντιδράσεις
Black jack αποδράσεων με εμπλοκή Αστυνομίας επί θητείας Παπαθεοδώρου-Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα
Κάλεσε Αρχηγό και αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών ο Χαρτσιώτης-Θορυβημένο το Προεδρικό για την απόδραση
Πήρε αναβολή η δίκη των Αρχιμανδριτών-Προστέθηκαν νέες κατηγορίες
Ακούει και τον Τατάρ και μετά αποφασίζει τα επόμενα βήματα ο Γενικός Γραμματέας