ΒΙΝΤΕΟ: Δεν πτοούνται από τον καιρό οι Κύπριοι-Ουρές σε υπαίθρια καντίνα για λίγους λουκουμάδες
17:14 - 06 Ιανουαρίου 2020

Τι κι αν η μετεωρολογική υπηρεσία έχει εκδώσει κίτρινη προειδοποίηση για την επέλαση της «Λυδίας», τι κι αν κάνει απανωτές εκκλήσεις για περιορισμό των διακινήσεων στους δρόμους. Η παράδοση είναι παράδοση για τους Κύπριους, που θέλουν να γιορτάσουν τα Φώτα όπως τα φαντάστηκαν.
Το αδιαχώρητο σημειώνεται σε ζαχαροπλαστεία και λουκουματζίδικα, ακόμα και σε υπαίθρια.
Όπως σε αυτό του Βασίλη και της Άντρης Γεωργίου στην περιοχή Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα. Έξω από το αυτοκίνητο- καντίνα από το πρωί σχηματίστηκαν ουρές από κόσμο που περιμένει την παραγγελία του και προσπαθεί με ομπρέλες να προφυλαχθεί από τη βροχή.
Το έκτακτο προσωπικό που επιστρατεύτηκε ειδικά για την ημέρα κάτω από τέντες, φτιάχνουν ασταμάτητα σιάμιση και λουκουμάδες.
Η κ. Άντρη Γεωργίου δήλωσε στον REPORTER πως παρά τον άσχημο καιρό «ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται. Έκαμα 15 σάκους αλεύρι. Είμαστε δέκα άτομα προσωπικό. Εν ξέρω πόσους θα εξυπηρετήσω. Χιλιάδες».
