Θες εξάδα… απόδειξέ το

Τον Εθνικό Άχνας υποδέχεται σήμερα στο Αμμόχωστος η Νέα Σαλαμίνα για την 15η αλλά και την πρώτη αγωνιστική του χρόνου. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουμε τη χρονιά με το δεξί, αφού μια νίκη δίνει αρκετά στην ομάδα πέρα του βαθμολογικού που είναι αναγκαίο.

Η ομάδα του Σάββας Πουρσαϊτίδη, θέλει να ξεκινήσει τη νέα χρονιά όπως έκλεισε την προηγούμενη, με νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με καθαρό σκορ 0-3. Απέναντι της ο Εθνικός Άχνας, που παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα. Βρίσκεται στο σε απογοητευτική πτώση τις τελευταίες εβδομάδες.

Τα κέρδη είναι πολλαπλά και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τα εκμεταλλευτούν. Αρχικά, θα απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη μια και καλή, ενώ θα συνεχίσει να έχει επαφή και με την πρώτη εξάδα που σαφώς είναι ο μεγάλο στόχος που έχουν θέσει στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Οι  Ρέινολτνς είναι εκτός λόγω καρτών αλλά και ο Βεσελόφσκι. Από εκεί και πέρα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κίσσας, με τους Φουστάρ, Χριστοφόρου και Λαμπό να αποτελούν την τριάδα στα μετόπισθεν. Οι Κορέια και Σαν Ρομάν θα έχουν την ευθύνη στα άκρα της άμυνας. Μοναδικό δίλημμα για τον Ελλαδίτη τεχνικό είναι ο παρτενέρ του Ιωάννη Κωστή στο χώρο του κέντρου με τους Νουρ και Μαριάνοβιτς να διεκδικούν επάξια την θέση. Όσο αφορά στο επιθετικό τρίτο από τη μια θα αγωνιστεί ο Ελουντού, από την άλλη ο Τίνστελ και στην αιχμή του δόρατος θα είναι ο Κίνγσλει.

Είναι ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι το σημερινό για την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας που δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα του Εθνικού. Η αλλαγή προπονητή αρκετές φορές φέρνει και αναπτέρωση του ηθικού και έτσι πρέπει άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Πιέζει ο μη εντοπισμός του ισοβίτη, προσπάθεια... απόδρασης από τις ευθύνες-Στον τοίχο Φιλιππίδης και Παπαθεοδώρου
Σε διαθεσιμότητα και οι επτά της συνοδείας του ισοβίτη-Η πρώτη τοποθέτηση του υπουργού Δικαιοσύνης
Καλούνται στη Βουλή για εξηγήσεις για απόδραση «Kομμωτή» οι αρμόδιοι-Αλυσιδωτές αντιδράσεις
Black jack αποδράσεων με εμπλοκή Αστυνομίας επί θητείας Παπαθεοδώρου-Το πάθημα δεν γίνεται μάθημα
Κάλεσε Αρχηγό και αναπληρωτή Διευθυντή Φυλακών ο Χαρτσιώτης-Θορυβημένο το Προεδρικό για την απόδραση
Πήρε αναβολή η δίκη των Αρχιμανδριτών-Προστέθηκαν νέες κατηγορίες
Ακούει και τον Τατάρ και μετά αποφασίζει τα επόμενα βήματα ο Γενικός Γραμματέας
Οι αστοχίες που πιέζουν την Αστυνομία, τα διαδοχικά μέτωπα και τα... προσκλητήρια του Αρχηγού