Ο Μπλάνκο επιστρέφει στην Ελλάδα για το Αιγάλεω

Ο Ισμαελ Μπλάνκο φέρεται να επιστρέφει στην Ελλάδα στα 37 του για να φορέσει την φανέλα του Αιγάλεω στην Football League.

Ο Ισμαελ Μπλάνκο στην Ελλάδα και στο Αιγάλεω; Οπως όλα δείχνουν ναι! Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν αρκετά σενάρια που ήθελαν τον Αργεντινό φορ να επιστρέφει μετά από 9 χρόνια στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται αυτά να βγουν αληθινά!

Ο Μπλάνκο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μίτρε της Αργεντινής η οποία άρχισε χθες την προετοιμασία της και φαίνεται πως επιστρέφει στην Ελλάδα.

Το Αιγάλεω φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πλέον 37χρονο επιθετικό ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 3 γκολ σε 11 συμμετοχές με την Μίτρε. Μένει να δούμε αν όντως τα σενάρια έχουν βάση και αν θα έχουμε την μεταγραφή της... χρονιάς μέχρι στιγμής στην Ελλάδα και στην Football League.

Τα μισά γκολ της καριέρας του στην ΑΕΚ

Μπορεί να έχουν περάσει 9 χρόνια από τότε που έφυγε από την Ελλάδα και την ΑΕΚ αλλά ουδέποτε κατάφερε να κάνει την καριέρα που είχε φτιάξει στην «Ενωση».

Ο Ισμαελ Μπλάνκο έχει συνολικά στην καριέρα του 446 επίσημα ματς και 140 γκολ (και 47 ασίστ). Από αυτά τα 140 γκολ τα 73 τα έχει σημειώσει με την ΑΕΚ στην οποία είχε μοιράσει και 25 ασίστ σε σύνολο 171 αγώνων. Οχι κι άσχημα για τον «Ζορό» ο οποίος στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει ανάλογη καριέρα στην Ευρώπη σε Μόναχο 1860 και Λέγκια Βαρσωβίας πριν επιστρέψει στην Αργεντινή.

 

Δειτε Επισης

Στάχτη όχημα 40χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατοικία οικείου του προσώπου
Ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Στιούαρτ-«Η βαθιά δυσπιστία εμπόδιο για συμφωνία»
Χειροπέδες σε 33χρονο που έβαλε φωτιά στο γκαράζ κατοικίας 58χρονης
Στο νοσοκομείο 14χρονος και 13χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα
Έκλεψε τη τσάντα 68χρονης ενώ κολυμπούσε σε παραλία στη Λεμεσό-Συνελήφθη 27χρονος
Συμπληρώνονται 51 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου
Η εγκληματικότητα που βρίσκεται στα φόρτε της, οι μπερδεμένοι ρόλοι και η (μη) παρέμβαση στη δικαστική εξουσία
Η «διάγνωση» Γεωργιάδη για τον ΔΗΣΥ, το απόγειο της επιρροής και η πολιτική πρόταση ως απάντηση στις προκλήσεις
Τέλος στο πήγαινε-έλα του προσωπικού της Αρχής κατά της Διαφθοράς-Σε εξέλιξη η διερεύνηση οκτώ καταγγελιών
Ένα δείπνο, ένα γεύμα, μία διευρυμένη συνάντηση και δύο εκ διαμέτρου διαφορετικές ατζέντες στη Νέα Υόρκη